Güz Masalı 22. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Eylül Pazar

Güz Masalı 22. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Eylül Pazar
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 22. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 22. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 22. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 22. bölüm özeti

Canvi otobüs terminaline gider. Adını Canvi olarak söyleyecekken Sİa aklına gelir. Bir kadın onunla çarpışır ve yaralanır. Canvi’den hastane masrafları için para ister. Canvi kadını sakinleştirmeye çalışırken polis oraya doğru ilerliyor. Canvi tedirgin olur. Otobüs mavini otobüsün kalktığını haber verince Canvi koşarak otobüse biner. Kadın, polise Canvi’yi gösterir. Otobüs hareket edince polis onu durdurmaya çalışır ancak başaramaz. Viraj eski kayıtlardan Geta ile Canvi’nin nasıl kaçtığını izler. Annesinin Canvi’nin ölmesinden sorumlu olduğunu düşünür. Onu bulacağını söyler. Canvi otobüste tek başına otururken bir kadın yanına gelir. Ona bazı yiyecekler sunar. Canvi bilincini kaybeder. Kadın Canvi’nin para dolu çantasını alır. Viraj, Canvi’nin öldüğüne hala inanmıyor. Yatakta Canvi varmış gibi davranıyor. Ertesi sabah Canvi uyandığında yanındaki kadının gittiğini ve çantasının ortada olmadığını görür. Otobüstekilere kadını sorar ancak kimseden doğru bilgi alamaz. Çantasında her şeyin olduğunu düşünerek tedirgin olur. Viraj Dobriyal malikanesinden kimsenin kaçamayacağını Canvi’nin küllerinin içinde olduğu vazo ile konuşur ve konuştukça da sinirlenir. Yolcular çantayı çalan kadını yakalayıp Canvi’nin önüne getirirler. Kadın ondan defalarca özür diler ve paraya ihtiyacı olduğu için çaldığını söyler. Bununla ilgili hüzünlü bir hikaye anlatır. Yolcular kadını polise bildirmesini ister ancak Canvi buna gerek olmadığını söyler. Kadın ve Canvi otobüse yeniden binerler. Yolcular kadından inmesini ister. Canvi bir kere daha kadını destekler. Viraj kendine yemek yapar ve tadınca tükürür. Neden her şeyin kötü gittiğini sorgularken sinirlenir. Canvi Delhi’ye gelir. Onunla buluşması gereken Bayan Avasyi’yi bekler. Ancak ortada gözükmüyor. Onu telefonla arasa da cevap yok. Yanındaki teyze belki de başka durakta bekliyor diyerek onu uyarır. Canvi aramasını sürdürüyor. Viraj gömleğini yerinde bulamayınca sinirlenir. Bu sırada Canvi’nin mücevherleri düşer. Viraj yerdeki yüzüğü alır ve bunu Canvi’nin her zaman taktığını söyler. Onun ölmediği şüphesinin doğru olduğunu düşünür. Viraj Gangard’ın(Canvi’nin babası) evine gider. Gangard ile sohbet ederlerken telefon çalar. Karşıdaki kişi baba deyince Gangard ve ailesi heyecanlanır. Baba Gangard bir süre sonra acılarıyla alay ettiği için karşıdaki bayana sinirlenir. Aynı bayan Viraj ile konuşur. Viraj ondan eve gelip parasını almasını ister. Janvi ve teyze bir taksiye binerler ve Bayan Avaniş’İn evine doğru giderler. Yolda Viraj’In sevdiği şarkı çalınınca Canvi geçmişte yaşadığı kötü anları yaşar ve şarkıyı kapatmasını ister. Teyze taksiciye bağırıp kapattırır. Teyze ve Canvi Avaniş teyzenin adresine gelirler. Teyze ayrılırken Canvi kapıya gelir ve kilidi görür. Doktor Rana’yı aramayı düşünürken bir polis gelir ve bu saatte buralarda ne yaptığını sorar. Canvi panik olur. Güz Masalı 6 Eylül Özeti sona erdi.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.