Güz Masalı 23. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Eylül Salı

Güz Masalı 23. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Eylül Salı
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 23. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 23. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 23. bölüm özeti

Avaşi teyze tatlı bir bayan ve Londra’da yaşayan kızı Simran’ı anlatır. Yemeğin ardından Canvi’den dinlenmesini ister. Viraj kadını ellerinden ve ayaklarından bağlamış karşısında yemek yiyor. Yemeğin güzel olduğunu söyler. Canvi(Sia) rahat bir uyku uyumaya çalışır ancak her defasında Viraj’ın yaptıkları aklına gelir. Viraj Canvi adını verdiği kadına işkence yapmaya devam ediyor.

Sia’nın bağırarak uyanması üzerine teyze ve kocası odasına gelir. Kötü bir rüya gördüğünü söylerler ve ondan rahatlamasını isterler. Sia yeniden uyumaya çalışır ancak başaramaz. Yataktan kalkıp odanın köşesine çöker. Ertesi sabah Sia (Canvi) yedide uyanır ve Viraj’ın programı için endişelenir. Sonunda teyzenin evinde olduğunu hatırlar. Teyze gelir ve tapınağa gideceklerini söyleyerek Sia’dan duş almasını ister. Viraj Canvi diye getirdiği kadının ağzındaki bantları keser ve gitmesini ister. Zavallı kadın kaçarken Viraj hiç kimseyi Canvi kadar sevemeyeceğini söyler. Teyzenin kocası Sİa’nın evde kalmasının kötü sonuçları olabileceğini söylerken teyze Sia’nın zor durumda olduğunu ve evlerinde kalmaya devam edeceğini söyler. Bundan sonra böyle bir konuşma yapmayacaklarını belirtir. Sia banyodan çıkınca teyze onu tapınağa götürür. Canvi’nin babası Viraj’ı arar. Gangard Canvi’nin küllerini ne yapacaklarını sorar. Viraj ondan merak etmemesini ister. Külleri Ganj’a dökeceğini söyleyerek telefonu kapatır. Viraj Gangard’a sinirlenir ve Canvi’nin külleri de olsa kurtulamayacağını söyler. Canvi’nin resmini gören Viraj kulaklarını tutup babasına kötü konuştuğu için ondan özür diler. Sia tapınağa gider ancak endişelidir. Yukarıdan bir çiçek düşer. Sia mutlu olur ve yukarı bakar. Canvi ve teyze geri dönmek için bir otobüse binerler. Adamın biri de binmek için koşar ancak otobüs onu görmediği için gider. Adam kestirmeden giderek otobüsün önünü keser. Canvi otobüs aniden durunca çok korkar. Otobüse Raghav adında birisi biner. Onun binmesiyle içerdeki bazı kişiler ona saldırır. Raghav onlarla başa çıkarken bir adam Canvi’nin boğazına bıçak dayar ve Raghav’dan çekilmesini ister. Raghav bıçağı tutarken otobüs şoförü polis çağırmıştır. Polis adamlarla birlikte Raghav’ı da götürür. Canvi korkudan teyzeye sarılır. Viraj evde üyü yapmaya çalışır ancak gömleğini yakar. Aradığı hiç bir şeyi bulamadığı için sinirlenerek bağırır. Raghav karakolda yarken Canvi’nin korktuğu anları hatırlar. İki kişi gelir ve kızlarını kurtardığı için ona teşekkür eder. Güz Masalı 8 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum