Güz Masalı 24. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Eylül Çarşamba izle

Güz Masalı 24. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Eylül Çarşamba izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 24. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 24. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 24. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 24. bölüm özeti

Viraj, ofiste Bay Malhutra ile görüşüyor. Malhutra nezaketen nasılsın diye sorar. Viraj, karısı ölen biri nasılsa öyleyim diyerek alaylı bir şekilde cevap verir. Adam üzgün hissederken Viraj onun ölmediğini söyler. Canvi de Viraj korkusu devam ediyor. Travmayı üzerinden atması uzun süreceğe benziyor. Teyze Canvi’ye bir bardak süt verir ve uyumasını ister. Teyzenin kocası Canvi’nin bu evde kalmasını istemiyor. Teyze onu ikna eder. Viraş şirkette uyuyakalır. Bir anda Canvi diye bağırarak uyanır. Hayal kırıklığı yaşayan Viraj içmeye karar veriyor. Canvi yine Viraj’ın işkencelerini hatırlıyor ve uyuyamıyor. Yanında Viraj’ın olduğunu hayal ederek köşeye kaçıyor. Teyze onu kontrole geldiğinde köşede buluyor. Onu cesur olması konusunda cesaretlendiriyor. Ertesi sabah teyze Canvi’nin odasında olmadığını görüyor. Onu azarladığı için üzülüyor. Viraj sarhoş bir şekilde kalkmaya çalışır ancak başaramaz. Daha sonra uyku hapı alır ve uyumaya başlar. Uyandığında Canvi’nin sesiyle uyanır. Gözleri bulanık görürken Canvi zannettiği kişi ona yardım eder. Viraj yeniden uykuya dalar. Kalktığında etrafında ofis çalışanlarını görür ve onları azarlar. Viraj etrafın temizlendiğini görerek şaşırır. Öncesinde çok dağınık olduğunu ve burayı kimin topladığını düşünür. Hemen kamera kayıtlarından kimin geldiğini araştırır ancak bulamaz. Teyze ve kocası Canvi’yi aramaya devam ederken teyze suçluluk hissediyor. Sonunda Canvi’yi bitki sularken buluyorlar. Canvi teyzeye bağımsız olması gerektiğini söyler ve bundan sonra onları bırakıp gitmeyeceğini belirtir. Viraj Canvi’nin resmi karşısında konuşuyor ve yine onu suçluyor. Evin toz içinde olduğunu düşünerek kendisi temizlik yapmaya çalışır ancak beceremez. Temizlik için bir bayan bulmayı düşünür. Viraj müdürünü arar ve ondan bir hizmetçi bulmasını ister. Müdür 2-3 gün içinde bulacağını söyler. Viraj ona 15 dakşka süre verir. Aksi halde evin tüm işlerini ona yaptıracağını söyler. Sürey geriye doğru sayarak başlatır. 15 dakikanın sonunda kapı zili çalar. Viraj gelen bayandan evdeki pislikleri temizlemesini ister. Kadın söylene söylene temizlik yaparken Viraj kadının yaptığı temizliği kontrol eder. Viraj’ın tuhaf hareketleri kadını korkuturken Viraj kadına da işkence yapmayı ihmal etmez. Kadın korku içinde işini yapmaya devam eder. Canvi ve teyze çarşıda Raghav’ı görürler. Başlarını belaya sokmamak için oradan ayrılırlar. Hizmetçi kız korkuyla işine devam ederken burayı daha önce kimin temizlediğini merek eder. Bu şekilde temizlik için en az 5 kişinin çalışması gerektiğini düşünür. Kadın duvarda Canvi’nin resmini görünce şaşırır. Hzmetçi kadın daha önce Canvi ile tapınakta çarpışan kişidir. Kadın Canvi’yi hatırlar ancak onun nereye gittiğini hatırlayamaz. Teyze Canvi’ye bir mağazaya götürür ve işçilerle tanıştırır. Burada çalışabileceğini söyler. Güz Masalı 9 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.