Güz Masalı 26. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Eylül Cuma izle

Güz Masalı 26. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Eylül Cuma izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 26. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 26. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 26. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 26. bölüm özeti

Polisler Raghav’ı serbest bırakırlar ve Sia’nın şikayetini geri aldığını söylerler. Viraj müdür ve kızı Priya’yı evine çağırır. Priya’ya nelerden hoşlandığını sorar. Priya şarkı söylemekten diye cevap verir. Viraj ondan bir şarkı söylemesini ister. Eline farkında olmadan tereyağ bıçağını alınca müdür kızından şarkı söylemesini ister. Viraj Canvi’yi düşünmeye başlar. Raghav teşekkür etmek için Canvi’nin çalıştığı dükkana gelir. Sonunda onu görür ve karşısına çıkar. Viraj en sevdiği şarkıyı söyleyen Priya’ya övgülerde bulunurken gününü nasıl geçirdiğini sorar. Priya okula gittiğini ve yemek yapmayı sevdiğini söyler. Viraj Priya’yı Canvi ile özdeşleştirmeye çalışır. Raghav Canvi’ye teşekkür etmek için yanaşır ancak bu sırada teyze gelir ve ortalığı ayağa kaldırır. Raghav’dan çıkmasını ister. Raghav teşekkür bile edemeden çıkartıldığını söyler. Viraj kamerasını açar ve hizmetçinin Canvi’ye ait mücevherleri taktığını görür. Hizmetçi Canvi’nin resmi karşısında neden böylesine büyük evden kaçtın, hatta ölü numarası yapıyorsun diye konuşuyordur. Viraj her şeyi dinliyor. Canvi işten çıkar ve karşıya geçmekte zorlanınca Raghav elinden tutarak karşıya geçirir. Canvi teşekkür etmek için arkasına döndüğünde o çoktan gitmiştir. Hizmetçi Canvi’nin yaşadığını bir kağıda yazar ve cebine koyar. BU sırada Viraj eve gelir. Viraj benim karımın eşyalarına nasıl dokunursun diye hizmetçinin üzerine heykeli fırlatır. Hizmetçi yere düşerken cebindeki kağıt da fırlar. Viraj ona iyi bir ders vermeyi düşünüyor. Ancak onu sadece kovmakla yetiniyor. Sonra Canvi’nin resmi karşısına geçip değişmeye çalıştığını söylüyor. Viraj ofisinde otururken Bay Malhotra ve kızı Priya gelir. Malhotra Viraj’ın hediye için gönderdiği bilgisayarı geri verir ve buna ihtiyaçları olmadığını söyler. Viraj iyice sinirlenir ancak konuşmayı tercih eder. Bu bilgisayarı Priya çok başarılı olduğu için aldım der. Malhotra zor da olsa ikna olur ve bilgisayarı kabul eder. Viraj mutlu olurken Viraj onları yemeğe çıkarır. Canvi evin pencereleri için marangoz bulacaktır. Bunun için çalıştığı yerdeki bayanlardan yardım ister. Bayanlar teyzenin çok iyi olduğunu ancak kocasının işe yaramaz olduğunu söylerler. Canvi sinirlenir ve onlardan işlerine bakmalarını ister. Canvi geç kalınca yürüyerek eve doğru gidecektir. Yolda ondan başka kimse yoktur. Üstelik karanlık... Canvi bir grup motosikletli serserinin yanında geçer. Canvi taksi için elini kaldırsa da hiç biri durmaz. Canvi korkuyla yürürken Raghav ile karşılaşır ve ondan yardım ister. Raghav yardım yerine onu cesaretlendirir. Serserilerden biri ona musallat olunca Canvi adamı tokatlar. Adam sinirlenir ve Canvi’ye saldırır. Raghav önüne geçince adam korkarak kaçar. Canvi ona teşekkür eder. Raghav ve Canvi birlikte eve doğru giderler. Raghav onunla konuşmak ister ancak ne diyeceğini bilemez. Viraj Priya için büyük bir restoranı kapatmıştır. Priya çok etkilenir. Güz Masalı 26. bölüm özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.