Güz Masalı 27. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Eylül Cumartesi izle

Güz Masalı 27. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Eylül Cumartesi izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 27. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 27. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 27. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 27. bölüm özeti

Viraj beyaz sariyi bulup çıkarırken telefon ortaya çıkar ancak Viraj onu göremez. Viraj Bay Malhotra’yı arar ve buluşmak için onayını alır. Ardından Priya’yı arar ve ona şoförünü göndereceğini, ona bir elbise gönderdiğini ve onu giymesini istediğini söyler. Priya etkilenir. Raghav ve arkadaşı motor tamiri yaparken arkadaşı yolun karşısında Sia’nın yürüdüğünü görür. Arkadaşı karşıya geçer ve Sia’ya bir ihtiyacın var mı diye sorar. Sia iyi bir marangoz aradığını söyler. Arkadaş aradığın kişi karşıda diyerek Raghav’ın yanına götürür. Raghav kafasını kaldırınca Sia’yı görür ve heyecanlanır. Arkadaş Canvi’ye evde olup olmayacağını sorar. Canvi bazı işler için dışarıda olabileceğini söyler. Arkadaş Raghav’ı Canvi’nin evine götürür. Priya Viraj’ın söylediği yere gelir. Viraj elindeki gülü ona verir ve cumartesi günü başka bir havası olduğunu söyler. Viraj ondan sağ elini kullanmasını ister. Priya şartlar müsaitse neden sağ elimi kullanayım diye tepki gösterince Viraj sol elini masaya bağlar ve şimdi şartların oluştuğunu söyler. Raghav pencereyi onarırken Sİa bisküvi tabağı ile gelir. Raghav’ın arkadaşı tabağı kaparken Raghav sessizdir. Sia borcunu sorar. Raghav 1200 diye cevaplar. Sia ona para verir. Raghav parayı geri iade eder. Bu camı kendisinin bu hale getirdiğini, bu yüzden de parayı geri iade ettiğini söyler ve ayrılır. Canvi geceleyin rüyasında Viraj’ı görür ve korkuyla uyanır. BU sırada ayak sesleri duyar. Bir karartının geçtiğini görünce ayağa kalkar, salona iner. Burada bazı sesler duyan Canvi Viraj’ın işkencelerini hatırlar ve kendini dışarı atar. Amca onu merdivenlerin başında uyurken görür. Canvi çok korktuğunu söyler ve amcadan ışıkları tamir ettirmesini ister. Viraj Priya’nın Canvi’ye her şekilde benzemesini istiyor. Bu yüzden Priya’ya estetik ameliyat yaptırmayı düşünür. Bay Malhotra’yı arar ve bildiği en iyi cerrahı söylemesini ister. Ertesi gün Viraj Priya’yı arar ve ondan yemeğe gelmesini ister. Priya babasının kızabileceğini söylerken Viraj ondan merak etmemesini ister. Priya, bir şeys öylemek istediğini belirtir ancak söylemez. Viraj’In ısrarlarıyla Priya Viraj’dan hoşlandığını söyler. Viraj gülümser ve Canvi’nin resmi karşısına geçerek yeni Canvi’yi bulduğunu söyler. Priya eve gelir ve Canvi ile Viraj’In resimlerini görerek onu özlüyor musun diye sorar. Viraj sinirlenir ancak kendini toplar ve geçmişin geride kaldığını söyler. Beni sevdiğini ispat etmek için kasede olan şeyi yemelisin der. Priya kasenin kapağını açınca hamam böceklerini görür ve korkuyla uzaklaşır. Viraj aramıza kimsenin girmesini istemiyorum. Aramız giren sadece bu hamam böcekleri olsun diyerek ondan bir tanesini ağzına atmasını ister. Priya da hamam böceklerinden birini alır ve tam ağzına atacakken Viraj eline vurur ve ona sarılır. Sadece test ettiğini söyler. Güz Masalı 12 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.