Güz Masalı 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Eylül Pazar izle

Güz Masalı 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Eylül Pazar izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 28. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 28. bölüm özeti

Viraj Avasti’nin neden cevap vermediğini düşünerek sinirlenir ve eve gidip onunla buluşmayı düşünür. Viraj Priya ile Canvi’nin resimlerine yeniden bakar ve plastik cerrah ile görüşür. Canvi şoku hala üzerinden atamamıştır. Bay Avasti yanına gelir ve onu teselli ediyor gibi yaparak taciz etmeye çalışır. Canvi bu terbiyesize yanındaki vazoyu kafasına geçirerek haddini bildirir. Bay Avasti yerde yatarken Canvi elbiselerini toplayıp dışarı çıkar. BU arada teyzeyi düşünmektedir. Canvi, mandire gider ve merdivenlerde uyuyakalır. Onu Raghav görür. Cerrah Dobriyal konağına gelir ve Viraj ile görüşür. Viraj Canvi’nin resmini doktora gösterir. Priya’nın bu şekilde görünmesini istediğini söyler. Doktor kabul ederken Viraj Priya’nın bilmemesi gereken bir şart koyar. Doktor itiraz etse de Viraj onu tehdit eder. Viraj odasına çıkar ve Priya için bileklik ararken Canvi’nin telefonunu bulur ve şok olur. Hemen Unniyal’i arar. Canvi uyanınca yanında tapınağın rahibini bulur. Rahip ona bir bardak su verirken yanındaki iki kadın Canvi ile konuşurlar ve onu Aşram’a götürmeye karar verirler. Bütün bunları Raghav sütunun arkasından izliyordur. Viraj Unniyal’i arar ve telefon hakkında bilgilendirir. Onu eve çağırır. Salona iner ve Priya’dan gitmesini ister. Sürprizi daha sonra söyleyeceğini belirtir. Canvi kadınlarla birlikte Aşram’a gider. Kadınlar ondan ailesini sorar. Canvi kimsesi olmadığını söyler. Priya Bayan Dobriyal olmak için kesin kararlıdır. Viraj onu arar ve öğlen yemeğine davet eder. Priya ona seni seviyorum derken Viraj önemsemez ve görüşürüz diye telefonu kapatır. Canvi yaşadıklarından sonra paniktedir. Yurdun sorumlusu kadın onunla ilgilenmek ister ancak Sia hiç bir şey söylemez. Kadın daha sonra dışarı çıkar ve Raghav’a Sia’nın iyi olduğunu söyler. Raghav böylece onun ismini öğrenmiş olur. Sia kaldığı yerde güvende olmayacağını düşünerek kaçar. Raghav kadından Sia’yı kontrol etmesini ister. Kadın Sia’nın kaçtığını söyler. Raghav onu yolda bulur ve geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. Sia doktor Rana’yı aramayı düşünür. Raghav telefonunu ona verir. Sia uzaklaşarak Rana’yı arar. Telefonda Viraj’ın sesini duyduğunu söyler. Doktor bunun psikolojik olduğunu söyler. Sia amcanın onu taciz ettiğini anlatmayı düşünür ancak vazgeçer. Sia amca ve teyzenin gerçek ailesi gibi olmadığını söylerken Raghav yakına gelmiş ve onu duymuştur. Sia konuşmayı bitirir. Viraj Priya’yı bir sandalyede elleri ve ağzını bağlamıştır. Viraj Unniyal’in aramasını beklerken iyice sinirlenir ve kızcağıza işkenceye devam eder. Canvi’nin resmi karşına geçer ve Priya’ya sen Canvi olamazsın diye sinirlenir. Bastonunu alıp ona doğru kaldırdığında Priya ağzındaki banttan kurtulur ve Canvi’nin yaşadığını söyler. Güz Masalı 13 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.