Güz Masalı 30. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Eylül Salı izle

Güz Masalı 30. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Eylül Salı izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 30. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 30. bölüm özeti

Viraj arabasına binmiş Aşram’a doğru ilerlerken yolunu kaybeder ve arabadan inip Aşram’In yolunu sormaya çalışır ancak kimse yardımcı olmaz. Sonunda bir arabanın önünde durur. Şoför kim bu psikopat diye bakarken Viraj ondan Aşram’ın yolunu sorar. Adam yolu tarif ederken Viraj ben geliyorum Canvi diye bağırır. Raghav ve Sia otobüsteler ve çok yakınlar. Sia ürkekliğini üzerinden atmış değil. Viraj ile Canvi’yi götüren minibüs yolda karşı karşıya gelirler. Sapık Viraj arabanın önünü keserken minibüs şoförü kornaya basar. Kadınlar Raghav’dan ne olduğunu öğrenmesini ister. Viraj arabasının penceresini açınca Hume Tumse şarkısı duyulur. Canvi bir anda beyninden vurulmuşa döner ve Viraj’ın yaptığı işkenceleri hatırlar. Raghav onun çıldırmış gibi hallerini görünce sinirlenir ve onun gerçeklerle yüzleşmesini ister.

Viraj arabasını çekerken Raghav da Sia’yı dışarı çıkarıp gerçeklerle yüzleşmesi gerektiği ile ilgili ona destek verir. Viraj Aşram’da Raghav’ın arkadaşı ile karşılaşır ve ona Canvi’nin resmini gösterip tanıyor musun diye sorar. Raghav’ın arkadaşı tanıdığını söylerken yan tarafta yapılan yemeklere dikkatini verir. Yemeklere koşarken Viraj’In elindeki telefonu düşürür. Viraj hemen diz üstü bilgisayarını çıkarıp Doktor Rana’nın Aşram’da Avasti teyze ile konuşma yaptığını öğrenir. Viraj Avasti teyzenin evine gider. Viraj Bay Avasti ile konuşur ve Canvi’nin yerini söylemesi için ona 3 dakika süre verir. Avasti bilmediğini söyler. Bayan Avasti eve gelince kocasını ayaklarından asılmış bulur. Viraj eğer Canvi hakkında gerçeği söylemezse kocasının öleceğini söyler. Bayan Avasti doktor Rana’nın bir kişiyi gönderdiğini ancak adının Canvi olmadığını söyleyerek başka birinin resmini gösterir.

Akşam Kris bağırarak uyanır. Durumu iyi değildir. Canvi Raghav’ı aramalarını ister ve kendisi de aramaya çıkar. Raghav ve Viraj bir kafede karşılaşır. Çay yüzünden tartışırlar. Viraj Raghav’ın yakasını tutarken Raghav da onu boynundan yakalar. Viraj benim kim olduğumu bilseydin karşımda diz çökerdin diye konuşurken Raghav umrunda olmadığını söyler. Canvi onların hemen arkasında belirir ve birisini çağırır. Viraj sesi tanır ve arkasına döner. Ancak kimseyi göremez. Sonra tekrar Raghav’ın yakasına yapışır. Raghav ona vurmak üzereyken bir adam gelir ve Raghav’dan hemen gelmesini ister. Raghav Kris’i Sia ile birlikte hastaneye götürür. Doktor belli bir süre sonra Kris’in iyi olduğunu söyleyerek herkesi rahatlatır. Raghav Sia ve kadınlardan gitmelerini ister. Sia Raghav’ın çok acı çektiğini görür ve ona yardım etmek ister. Ancak onun hakkında bir şey bilmediği için elleri kolları bağlıdır.

Sia sabah olunca Raghav’ın yanına hastaneye gider. Kris benim yüzümden bu hale geldi der. Raghav öyle düşünmemesini isterken bir kadın gelir ve Raghav’ı Kris ve diğer aile bireylerine yaklaşmaması konusunda uyarır. Raghav oradan uzaklaşırken hemşire Kris’i götürebileceklerini söyler. Canvi de öyle yapar. Raghav’ı tehdit eden kadının kim olduğunu merak eder. Viraj Aşram’da bir oteli komple tutar ve iki, üç saat içinde büyük bir kutlama olacağını söyler. Müdür hazırlıklara başlar. Güz Masalı 15 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.