Güz Masalı 33. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Eylül Cuma izle

Güz Masalı 33. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Eylül Cuma izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 33. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 33. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 33. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 33. bölüm özeti

Törenin ardından büyük anne Sia’dan Kriş’i odasına götürmesini ister. Adından Raghav’a bu kadar yıldan sonra gelmesini eleştirir. Raghav kardeşinin her zaman kalbinde olduğunu söylerken büyük anne onun Raghav yüzünden öldüğünü söyler. BU sırada aşağıya inen Sia onu duyar. Büyük anne Raghav’dan bir daha bu eve gelmemesini ister. Kriş Raghav’ın önüne geçer ve ondan gitmemesini ister. Büyük anne tekrar edince Kriş Çaçu diye bağırarak herkesi şok eder. Raghav daha sonra bu mutlulukla evden ayrılır.

Komal kocasının ölümünden Raghav’ın sorumlu olmadığını bri kere daha söyler ve Raghav’ın Kriş için eve gelmesini ister. Bu sırada Raghav eşyalarıyla salonda gözükür. Büyük anne sonunda ikna olur ve Raghav’ın evde kalmasına izin verir. Ancak onunla konuşmayacaktır. Raghav annesini daha fazla üzmemek için konuk odasında kalmaya karar verir. Kriş annesine dondurma yemek istediğini söyler. Annesi Raghav ile gidebileceğini söylerken Kriş Sia’nın da elini tutarak onun da gelmesini ister. Viraj Sia’yı görür ve ona doğru gelirken Raghav’ın Sis ile birlikte olduğunu görür ve şok olur. Bunu bana yapmayacaktın diye sinirlenirken bir araba ona çarpar. Raghav ve Sia arabanın çarptığı kişi kim diye giderken Kriş oyuncakçı dükkanı görür ve oraya doğru koşar. Sia ve Raghav da onun peşinden gider. Bu arada Viraj’a çarpan kişi Raghav’ın kız kardeşi Nataşa’dır. Nataşa Viraj’ı evine götürür. Annesi polisiye olayları eve getirdiği için kızar. Komal Sia’dan yaralanan kişiye bakmasını ister. Viraj’ın kolu yana doğru düşünce Sia 2 saatinin olduğunu fark eder ve korkulu anlar başlar. Sia korkarak yaralı kişinin yüzüne bakar ve Viraj’ı görünce şok geçirir. Odasına giderek kapıyı kilitler. Raghav Viraj’ı görür ve bu adamı 3 kere gördüğünü söyler. Komal Sia’nın yatan kişiden korktuğunu fark eder. Ancak Sia’dan Viraj’In yanında kalarak kontrol etmesini ister. Canvi onunla yüzleşmeye hazırdır. Ancak Viraj’ın yaptığı işkenceleri hatırlamak bile  Sia’yı korkudan sırılsıklam terletir. Viraj kendine gelir ancak bayılıp yere düşer. Gürültüye gelen ev halkı yeniden doktor çağırır. Doktor Viraj’ı kontrol ederken Viraj yeniden gözlerini açar ve korkan Canvi’ye bakar. Büyük anne ona ismini sorar ancak Viraj hiç bir şey hatırlamadığını söyler. Viraj yeniden bayılır. Canvi odasında Viraj’In yeni bir oyun oynadığını düşünüyor. Raghav Viraj hakkında bilgi topluyor. Sundar kaza yerinde Viraj’ın cüzdanını bulur. Sia bunu öğrenince Viraj’In her zaman cüzdanında resmini gezdirdiğini düşünerek tedirgin olur. Ancak cüzdan boş çıkar. Güz Masalı 18 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum