Güz Masalı 40. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Eylül Cuma izle

Güz Masalı 40. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Eylül Cuma izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 40. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 40. bölüm özeti

Güz Masalı 40. Bölüm Komal’ın Viraj’ı Sia’nın odasından çıkarken görmesiyle başlar. Viraj tebrik için geldiğini ama kimsenin bu karardan mutlu olmadığını, herkesin acele ettiğini düşündüğü ama yanlış bir şey yapmadığını diğerlerine anlatmasını rica eder. Komal hak verir. Viraj  Komal’ın elini tutunca Komal utanarak elini çekip ayrılır. Viraj Gayatri’nin düşmanı olan Bay Şekhavat ile görüşür ve CEO olduğunu şirketin elinde ne varsa artık onun elinde olduğunu söyleyip onları alt etme planından bahseder. Ragav ise annesiyle konuşmak için gittiğinde Gayatri Dev’in düğününden sonra ilk defa aileyi bir arada ve mutlu gördüğü için sevinçten ağlamaktadır.

Ragav bir şey diyemeden ayrılmak zorunda kalır. Sia gerçeği söylemek için Komal’a gittiğinde Komal aile yadigarı yüzüğü takıp ona tek kelime ettirmez. Kısaca ne Ragav ne de Sia gerçeği söyleyemezler.

Ragav yeniden annesine gider ve sırf sen mutlu ol diye bu evliliği gerçekleştiremem deyince kadıncağız şok olur. Ragav hakkında bir tek şey bile bilmediğim zavallı bir kadınla evlenip evlenmeyeceğimi sormadınız bile deyip öfkeyle çıkar. Kapıda gözyaşları içinde Sia’yı görür. Sia odasına gider ve gerçeği Ragav’a söyleyemediği için Ragav’a mektup yazmaya karar verir.

Sia mektubu yazar ve Ragav’a vermek için yanına gider. Viraj onu görüp bir iş peşinde diye şüphelenir. Ragav iş başındayken Sundar2ı telefonu defalarca çalınca sinirlenir ve açmasını söyler.

Sundar ara verip telefonu açar, telefonda konuştuğu kişi Viraj’dır. Sia gelince Ragav burada mı diye sorduğunda Sundar yalan söyler ve burada değil der. Sia mektubu vermesi için ona bırakır. Sundar Viraj’a iş tamam diye haber verir. Viraj silah zoruyla mektubu alır. Eziyet ettiğini yazdığı satırları okurken sinir olan Viraj mektubu değiştirir. Sundar mektubu Ragav’a verir. Ragav Sia’nın Viraj’ı sevdiğini yazdığını görünce üzülür. Ragav eve gittiğinde Sia ile karşılaşır. Sia’ya mektubu okuduğunu söyler ve doğruyu söylediğin için mutlu olduğunu sözlerine ekler. Ragav acısını herkesten gizlese de Kriş’e sarılıp ağlar. Sia ise en azından Ragav gerçeği öğrendi diye düşünür. Ragav Kriş’e her şey bitti gidiyorum deyince Kriş şaşırır. Ragav nereye gideceğimi bilmiyorum ama gitmeliyim der. Viraj Ragav’da kurtuldum sırada Sia’nın en sevdiği Kriş var der. Unniyal’a emir verir.

Sia’nın Kriş’i okuldan alması gereklidir. Kriş ise okul çıkışı kaçırılır. Ragav ailesinden uzak kalamayacağına acılarıyla yüzleşmesi gerektiğine karar verip geri dönecektir ama önce Kriş’i okuldan almaya karar verir. Sia son anda Kriş’in kaçırıldığını görür ve onu bırakmak istemez. Bu nedenle adamlar Sia’yı yanında götürürler.

Tek kelime edersen çocuk ölecek diye tehdit ederler. Ragav ise güvenliğin baygın halde olduğunu ve Kriş’in olmadığını görünce başına bir iş geldiğini anlar.

Tüm aile durumu öğrenir. Ragav polis ararken bir taraftan da kendi başına iz sürer. Sia ise Kriş ile plan yapıp çıkış kapısından kaçmak için plan yapıp sarılırlar. Viraj’ın aklına pis bir oyun daha gelir.

Sia’ya okula ben bırakırım dememe rağmen kendi gitmek istedi bunun ardında Sia olmalı diye evdekileri kuşkulandırır.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.