Güz Masalı 42. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Eylül Pazar izle

Güz Masalı 42. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Eylül Pazar izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 42. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 42. bölüm özeti

Ragav Viraj’a hayatını kurtardığı için teşekkür eder. Viraj yakınlaşmayı fırsat bilerek Sia’yı seviyor musun diye sorar. Ragav onun çok sevdiği biriyle evleneceğini söyleyerek sadece arkadaş olarak kalacaklarını belirtir. Viraj verdiği sahte mektubun işe yaradığını düşünerek sevinir. Sia Bayan Sİng’e sizinle kalmam sizin için uygun mu diye sorar. Sing onu gönülden kabul ederken Sia Ragav ile evlenmek istememesinin sebebini hala evli olduğu ile açıklar. Sia Aşram’a gidecektir. Tanişa Ragav’dan onu bırakmasını ister. Ancak Ragav Kriş’i okula bırakacağını söyler. Viraj sırıtırken Tanişa Viraj’dan bırakmasını ister. Sia kendisinin gideceğini söyler. Ragav Kriş’in ağladığını görür. Kriş kaçırılma olayından dolayı hala korku içindedir. Ragav bundan sonra onu okula bırakıp alacağını söyleyerek onu rahatlatır. Sia Aşram’da müdüre hanımla görüşür. Dışarı çıkınca Viraj arabasıyla gelir ve onu götüreceğini söyler. Sia reddederken Viraj kendini çok kötü hissedeceğini söyleyerek Sia’yı ikna eder. Aşram müdürü Sia’nın Viraj’ın arabasına bindiğini görünce şok olur. Viraj daha önce kadınları bakım evinden çıkarmıştı. Sia’yı uyarmak istediğinde araba uzaklaşıyor. Viraj yolda Bayan Sing ile konuşulanları duyduğunu, Ragav ile evlilik düşünmeme sebebini anladığını, kocasının işkence edip etmediği ile ilgili sorular sorar. Sia rahatsız olur ve arabayı durdurmasını ister. Sia arabadan inerken Viraj yollarının farklı olmasına rağmen gidecekleri yerin aynı olduğunu söyleyerek sırıtır. Viraj odasında dans ederken Unniyal arar ve Sundar’ın kaçtığını söyler. Viraj sinirlenir ve Sundar’ı bulamamalrı halinde Unniyal’i öldüreceğini söyler. Canvi odasına girer ve Ragav’ın kendisiyle sert konuşmalarını düşünür. Onunla geçirdiği mutlu anları hatırlayarak bunun adı aşk mı diye düşünür. Ertesi gün Ragav ve Sia Kriş’in peşinden koşarken karşı karşıya gelirler. Ragav geçen gün söylediklerinden dolayı özür dilerken Sia sana boşa umut verdiğim için ben özür dilerim der. Bu sırada Sundar Ragav’ı arar. Ragav bazı şapşalların aradığını söyleyerek uzaklaşır. Ardından Sundar’ın tamirhaneye gelmesini ister. Canvi yatağın altında bazı kağıtlar bulur ve Ragav’a verdiğini zannettiği mektubun değiştirildiğini anlar. Ayrıca Viraj’ın el yazısını tanır. Tam o anda Aşram’ın müdürü arar ve hemen gelmesini ister. Ragav tamirhanede Sundar’ı sırtından bıçakla yerde yatarken görür. Sırtındaki bıçağı çıkarırken birisi de gizlice fotoğraf çekiyor. Ragav Sundar’ı hastaneye götürür. Aşram müdürü Sia’ya Viraj’ın nasıl geldiğini ve onları tehdit etiğini anlatır. Sia şok olurken Bayan Sing’e her şeyi anlatacağını söyleyerek ayrılır. Canvi eve geldiğinde Kriş ve Viraj dışındakilerin hastanede olduklarını anlar. O da Kriş işe birlikte hastaneye gitmek ister ancak Viraj çocuğun hastaneye gitmesinin doğru olmayacağını söyler. Canvi Viraj’ın odasında dururken Viraj ona arkadan sarılır ve onu çok özlediğini söyler. Canvi şoktadır. Güz Masalı 27 Eylül Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.