Güz Masalı 48. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Ekim Cumartesi izle

Güz Masalı 48. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Ekim Cumartesi izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 48. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 22:30-22:50'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 46. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 48. bölüm özeti

Viraj düğün hazırlıklarına başlamıştır. Unniyal’e gelin arabasını süslemesini ister. Unniyal gelin arabasını beyaz çiçeklerle süsleyince Viraj sinirlenir ve Unniyal’e çiçekleri yedirir. Sing malikanesinde ise büyük bir sürpriz yaşanır. Ragav ve Sia birlikte eve gelirler ve evlendiklerini söylerler. Gayatri habersiz evlendikleri için onları azarlarken Viraj tapınakta evlilik için hazırlık yapıyor. Unniyal, Viraj’ı arar ve Canvi’nin kaçtığını söyler. Viraj deliye döner ve onu bulmasını ister. Gayatri, ritüellerin yapılmasını ister. Viraj eve geldiğinde yerde pirinç taneleri ve kalabalık görür. Komal ona Ragav ve Canvi’nin evlendiğini söyleyince Viraj şok şok şok. Herkes dağıldıktan sonra Viraj eline bıçak alır ve Ragav’a saldırır. Bu Viraj’In hayalidir. Viraj Ragav ve Canvi’nin bindiği arabanın peşinden koşarken neden diye bağırıyordur. Ragav ve Canvi yolda giderken böyle bir oyunu oynamak zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını konuşurlar. Bu yalanı Gayatri’nin bilmesi konusunda kararsızdırlar. Ragav bir kaç gün daha bu oyunu oynayacaklarını söyler. Ertesi gün tapınağa giderler. Gayatri, Ragav ve Canvi’nin evlenmesinde bir sorun olduğunu Komal’a anlatıyor. Ragav yalan söyleyebilir ancak Sia asla yalan söylemez diyerek şüphelerini dile getiriyor. Onları duyan Ragav ve Canvi üzülür. Viraj ise evde kalmıştır. Canvi bunu nasıl yaparsın diye hörüyor. Ragav ve Canvi istemeyerek de olsa poja yaparlar. Viraj’ın aklına aniden bir şey gelir ve gülmeye başlar. Bu evliliğin dünyanın en kısa evliliği olacağını söyler. Sing ailesi eve gelince etrafın dağıldığını görürler. Evde Viraj’dan başka kimse yoktur. Viraj ortaya çıkar ve onlara bir hediyesi olduğunu söyler. Kriş’den üçünün fotoğrafını çekmesini ister. Viraj Sia’nın kocasından ayrılıp ayrılmadığını sorar. Bu evliliğin yasa dışı olduğunu belirtir. Gayatri Viraj ile aynı fikirdedir. Canvi Viraj’ın oyununu bozar ve eski kocası öldüğü için bu evliliğin yasal olduğunu söyler. Viraj buna çok sinirlenir. Bayan Sing’e gerçeği anlatmayı düşünür. Bayan Sing telefonda sahtekarlardan hiç hoşlanmadığını söylerken Viraj hafıza kaybı yalanının ortaya çıkacağını düşünerek Sia hakkındaki gerçeği söylemekten vazgeçer. Viraj Ragav’ın adamlarına çetesiyle zarar verir. Ragav bu zorlu süreçte Sİa’nin yanında olmaya söz verir. Güz Masalı 3 Ekim Özeti sona erdi.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.