Güz Masalı 55. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ekim Cumartesi izle

Güz Masalı 55. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ekim Cumartesi izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 55. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 22:30-22:50'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 55. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 55. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 55. bölüm özeti

Dizicenter.net'e göre Güz Masalı 55. bölüm Özeti Güz Masalı 54. Bölüm Janvi’nin evden giderken Ragav’ın bakışıyla başlar. Beklenenin aslına Ragav gitme diyemez. Janvi de tıpkı bizler gibi gitme demesini bekler belli ki ama nafile. Ragav Janvi’yi yolcu ederken duygusal anlar yaşanır. Ragav eve geri döndüğünde Viraj’ın ailesini rehin aldığını karşılığında Janvi’yi istediğini görür. Janvi yok gitti dese de dinletemez. Viraj zavallı Kriş’i rehin almıştır. Ragav durumu polislere bildirir. Janvi ise rüyasında Ragav’ı görünce telefonla onu arar. Ragav Janvi panikler düşüncesiyle ona her şey yolunda deyip telefonu kapatır. Janvi kesin bir şey saklıyor diye şüphelenir. Kriş tuvalete gitme bahanesiyle kaçmaya çalışırken Viraj yakalar ve Kriş ağlayarak annesine koşar. Ragav kadınları ve Kriş’i kurtarmak için hamle yapar ama Kriş’in rehin olması işleri karıştırır. Viraj geriye 20 saatin kaldı ya Janvi’yi getirirsin ya ailen ölecek der. Ragav Janvi yok dese de inandıramaz. Ragav bulduğu ilk fırsatta kriş’i kurtarır ama diğerleri hala Viraj’ın rehinesidir. Ragav Kriş’e diğerlerini de kurtarma sözü verir. Janvilerin ise arabası bozulunca tamir edilirken tapınağa gidip Ragav için dua eder. Ragav sonunda Viraj’ı ikna eder ve aile üyelerine karşılık ona Janvi’yi arayacağını söyler. Ragav Janvi ile konuşurken hoparlörü açarlar. janvi Ragav’a aşkını itiraf edince Viraj deliye döner. Telefonu kapatan Janvi bir şeylerin yolunda olmadığına emin olup geri dönmeye karar verir.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.