Güz Masalı 56. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Ekim Pazar izle

Güz Masalı 56. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Ekim Pazar izle
Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Güz Masalı'nda bugün de büyük bir heyecan var. Yeni bölüm merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. Akşam saatlerinde hikayesi ile fark yaratan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yapım yine ilgiyle izlenecek. Güz Masalı 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 21.00, 22:30 ve 22:50'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 56. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 56. bölüm özeti

Viraj’ın maskesi düşer ve Janvi’ye yaptıklarını herkes görür. Janvi, Viraj’ın yaptıklarını ev halkına izletirken polisler de görüntüleri izler. Sing ve diğer aile üyeleri Janvi’nin yaşadıklarını görünce çok üzülür. Sing, sonunda Viraj’ın yalan söylediğini anlar ve öfkesini kusar. Viraj’ın son dayanağı Sing de ona sırtını döner. Viraj, polisler tarafından tutuklanır. Her şey ortaya çıktıktan sonra Sing, kendisinden gerçekleri sakladıkları için Raghav ve Janvi’yi evden kovar. Ama Komal bu defa sessiz kalmaz ve kocasının Raghav yüzünden ölmediğini anlatır.



Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.