Hamit Egemen kimdir ve nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi kendisini arıyor

Hamit Egemen kimdir ve nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi kendisini arıyor
Türkiye'nin en çok seyredilen televizyon programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni dosyalar incelenmeye devam ediliyor. Son dosyada ise Hamit Egemen'in kaybı üzerine araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Hamit Egemen kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen televizyon programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni dosyalar incelenmeye devam ediliyor. Son dosyada ise Hamit Egemen'in kaybı üzerine araştırmalar gerçekleştiriliyor. Müge Anlı'nın ekibi genç üniversitelinin son görüldüğü ve sinyal alındığı yerden canlı yayın yaptı ve tanıklık yapan bir kadın mikrofonlara açıklmalarda bulundu. Peki, Hamit Egemen kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde.


 

Hamit Egemen kimdir?

1 Nisan 2022 tarihinden beri kendisinden haber alınamayan Hamit Egemen son olarak Sarıyer Kent Ormanı'na giriş yapılan noktada görüldü. Telefonundan gelen yer bildirimleri üzerinden babasının nerelere gittiğini ortaya çıkardı. Av malzemeleri satan bir yere de uğradığı tespit edilen genç üniversitelinin orman yolunun sonunda kaldığı yurda da çıktığı dile getirildi. Egemen İTü öğrencisi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.