Hekimoğlu 17. bölüm tek parça izle - 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu 17. bölüm tek parça izle - 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonda da yayın hayatına devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 17. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...
 

Hekimoğlu 17. bölüm özeti
Ateş, Selin'in eşiyle tanışıyor ve olanlar oluyor. Selin'i geri kazanmak için eşini tedavi etmeye karar veren Ateş, aslında eski eşi Selin'e olan ilgisini farkediyor. Öte yandan Metin'in hiç bir tedaviye cevap vermiyor oluşu Selin'i derinden etkiliyor. Teselliyi ise yine Ateş'te buluyor.


MERVE OFLAZ

Hekimoğlu 17. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 17. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 17. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Hekimoğlu 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.