Hekimoğlu 18. bölüm tek parça izle - 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu 18. bölüm tek parça izle - 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonda da yoluna devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 18. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Peki, Hekimoğlu 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 18. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...
 

Hekimoğlu 18. bölüm özeti
Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle  çok değer verdiği biridir bu kadın… Onca zaman sonra tekrar karşısına çıkması da elbette sebepsiz değildir. Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Peki, Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir? Diğer yandan İpek hastanede yana yakıla Hekimoğlu’nu aramaktadır. Acil olarak üniversitede derse girmesini ister.  Hekimoğlu bir anlaşma yapmadan tabii ki bunu kabul etmeyecektir. Bu ders hem öğrenciler için hem Hekimoğlu için benzersiz bir deneyim olur. Hekimoğlu ders boyunca geçmişini sorgulayacak ve kendisiyle ilgili birçok soru işaretini gün yüzüne çıkartacaktır. Hekimoğlu’nun geçmişinden gelen kadın kim? Hekimoğlu’nun tekrar karşısına çıkma sebebi ne? İpek ve Hekimoğlu nasıl bir anlaşma yapacaklar? Hekimoğlu kendini sorgularken neleri gün yüzüne çıkartacak?


MERVE OFLAZ

Hekimoğlu 18. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 18. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 18. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Hekimoğlu 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.