Hekimoğlu 23. bölüm tek parça izle - 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu 23. bölüm tek parça izle - 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonda da yoluna devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşam da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 23. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Peki, Hekimoğlu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 23. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...
 

Hekimoğlu 23. bölüm özeti
Hekimoğlu hukuki nedenlerle Selin’in evine gider. Evde davetsiz bir misafir olduğunu öğrenen Hekimoğlu, kendi yöntemleriyle duruma müdahale etmeye karar verir. Bu yöntemler, tekrar tekrar Selin’in evine gitmesini gerektirirken ikili arasında yakınlaşma da kaçınılmaz olur. Diğer yandan, genç bir adam Hekimoğlu’nun evinin önünde nöbet tutmaktadır. Kimsenin hastalığına doğru teşhisi koyamadığını iddia eder. Hekimoğlu’nu doktoru olması için ikna etmeye çalışır.  Hekimoğlu ayaküstü ihtimalleri sıralayıp başından savacakken öyle bir şey yaşanır ki genç adam Hekimoğlu’nun başına bela olur.  Dahası bu bela Zeynep’e de sıçrayacak ve hayatının dönüm noktalarından birine sebep olacaktır. Hekimoğlu ile Selin’in arasında neler yaşanacak?  Hekimoğlu başına bela olan hastayı kurtaracak mı? Zeynep’i nasıl bir dönüm noktası bekliyor? Hekimoğlu’na bu hafta Gün Koper konuk oluyor... Dizinin bu bölümüne Gün Koper konuk oyuncu olarak katılıyor.  Koper dizide genç bir fotoğrafçı olan İlker Beyan karakterine hayat verecek.


MERVE OFLAZ

Hekimoğlu 23. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 23. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 23. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Hekimoğlu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.