Hekimoğlu 28. bölüm tek parça izle - 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu 28. bölüm tek parça izle - 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Ekranlara geldiği ilk andan itibaren büyük ilgi gören ve baş rol oyuncusu Timuçin Esen'in koronavirüs üzerine hazırlanan kamuspotlarında dahi yer aldığı Hekimoğlu yeni bölümüyle karşınızda. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla salı akşamlarına damga vuran dizi yine televizyondaki yerini alacak. Hekimoğlu 28. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Peki, Hekimoğlu 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 28. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...
 

Hekimoğlu 28. bölüm özeti

Ekip, kafasında kurşun parçaları olmasına rağmen kahkaha atmaya devam eden bir vakayla ilgilenir. Mehmet Ali’nin vakaya karşı önyargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Oysa vaka Mehmet Ali’nin geçmişinden biridir. Hekimoğlu olay yeri incelemeye Mehmet Ali’yi gönderir. Fakat Mehmet Ali vakanın evinde hastalığın sebebinden çok daha fazlasını bulur ve hastalık ona da bulaşır. Tanı koymak için sınırları zorlayan Hekimoğlu, hastane yönetimine karşı İpek’i zor durumda bırakır. Hekimoğlu hastalığın nedenini bulabilecek mi? Karantinadaki Mehmet Ali, geçmişiyle barışabilecek mi? Mehmet Ali’ye kızgın olan Zeynep, onun hayatını kurtarmak için adım atacak mı? Emre, Hekimoğlu’nu karşısına alıp İpek’in teklifini kabul edecek mi? Diziye bu hafta Hakan Yufkacıgil konuk oluyor... Hekimoğlu’nun bu bölümüne Hakan Yufkacıgil konuk oluyor. Yufkacıgil dizide Mehmet Ali’nin eski mahallesinden olan ve tuhaf bir hastalığına yakalanan Murat karakterine hayat verecek.




Hekimoğlu 28. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 28. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 28. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Hekimoğlu 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.