İllegal Hayatlar filmi ne zaman Netflix’e gelecek? İllegal Hayatlar nasıl izlenir?

İllegal Hayatlar filmi ne zaman Netflix’e gelecek? İllegal Hayatlar nasıl izlenir?
Röportaj Adam tiplemesi ile geniş kitlelere ulaşan Mahsun Karaca’nın ilk sinema filmi olan İllegal Hayatlar, Netflix’te yayınlanacak.

Cansev Temuçin - Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mahsun Karaca’nın başrolünde yer aldığı İllegal Hayatlar adlı sinema filmi online dizi ve film izleme platformu Netflix’te izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

İllegal Hayatlar filmi oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Cenk Çelik’in üstlendiği İllegal Hayatlar filminin başrollerinde; Mahsun Karaca, Müjde Uzman, Bülent Çolak, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Uğur Sarhan, Okan Has, Ali İhsan Varol ve Cenk Çelik yer alıyor. Öte yandan filmin senaryo yazarlığını da yönetmen Cenk Çelik üstleniyor.

İllegal Hayatlar filmi ne zaman Netflix'te?

2022 yılında çekimleri yapılan ve 2023 yılının ocak ayında vizyona giren film şimdi de Netflix’te izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İllegal Hayatlar filmi 16 Haziran 2023 Cuma günü Netflix platformunda yayınlanmaya başlayacak.

İllegal Hayatlar filminin konusu ne?

İllegal Hayatlar fimi, artan polis baskınları yüzünden kaçak kumarhaneleri kapanan üç arkadaşın komik hikayesini konu alıyor. Üçlü dahiyane bir fikir bularak bir siyasi parti kurmaya karar veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.