İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 9 Mart 2022 Mart Çarşamba izle FOX TV

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 9 Mart 2022 Mart Çarşamba izle FOX TV
Sabah saatlerinde en çok izlenen haber programı olan ve bu başarısını her geçen gün daha da yukarı çeken İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat bugün de seyircilerin karşısına çıkıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da konuk olacağı haber kuşağı ilgi ile izlenecek. Başarılı sunucu İsmail Küçükkaya'nın ülke ve dünya gündeminden gelişmeleri sıcağı sıcağına aktardığı bir günle daha seyirciler son durumu öğrenme imkanı bulacak. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 9 Mart 2022 Mart Çarşamba izle alternatifleri

FOX TV'de siyasetten spora, ekonomiden yaşama pek çok konudaki haberler canlı yayında.İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı yayınıyla yine dopdolu bir içerik sunacak. Program sunucusu İsmail Küçükkaya da önemli konulara değinmeye devam edecek. Sabah haber bültenleri arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen ve önemli bir izlenme oranına sahip olan Çalar Saat'in bugünkü yayını da binlerce kişi tarafından seyredilecek. Zaman zaman gündeme gelen, eleştiriler de alan ancak her gün reyting sıralamasında zirveye oynayan İsmail Küçükkaya, günün gelişmelerini değerlendirecek. Çalar Saat 9 Mart 2022 Çarşamba canlı yayın izle linki aşağıda yer alıyor. FOX TV 9 Mart Çarşamba yayın akışı içerisindeki gelişmeler de burada. 
 



Çalar Saat 9 Mart Çarşamba FOX TV İzle

Hafta içi her sabah 08:00'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.