İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya neden haber sunmuyor? Ayrıldı mı kovuldu mu?

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya neden haber sunmuyor? Ayrıldı mı kovuldu mu?
Türkiye'nin en çok izlenen sabah haberleri programını sunan İsmail Küçükkaya dün ekranlardaki yerini almadı. Bugün de yayın akışı içerisinde İlker Karagöz'ün 08:00'de yayın yapacağı bilgisi verildi. Peki İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya neden haber sunmuyor? Ayrıldı mı kovuldu mu? İşte detaylar...

FOX TV'nin sevilen haber sunucusu İsmail Küçükkaya hafta içi her sabah ekranlara taşıdığı Türkiye ve dünya gündemi ile yoğun bir ilgiyi de beraberinde sürüklüyordu. Program her gün sosyal medya gündemine damga vuruyor ve etkili yayınlarıyla adından söz ettiriyor. Ancak başarılı sunucu iki gündür yerini İlker Karagöz'e bıraktı. Sebebi ise merakla araştırılıyor. Binlerce kişi İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya neden haber sunmuyor? Ayrıldı mı kovuldu mu?  gibi sorular sorarak yanıt arıyor.

 

İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok?

Sabah saatlerinin vazgeçilmez haber programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya yayın akışındaki bilgilere göre bugün televizyonda görülmüyor. İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok, FOX TV'den ayrıldı mı? gibi sorular soruldu. Başarılı gazeteci ve televizyoncu şu an için izinde.

 

İsmail Küçükkaya kovuldu mu?

Dünden bu yana en çok sorulardan biri de buydu. Çünkü son günlerde eski eşine şiddet gösterdiği iddiasıyla da gündemde olan İsmail Küçükkaya'nın kanaldan ayrılma gibi bir ihtimali olduğunu düşünenlerin sayısı az değildi ve çok sayıda araştırma yapıldı. İsmail Küçükkaya FOX TV'deki mesalsine devam edecek.


 

ismail küçükkaya neden yok
 



İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te ne zaman haber sunmaya başlayacak?

FOX TV'nin Fatih Portakal ile birlikte yıllardır en çok konuşulan haberlerini sunup kanalın reytinglerinde büyük rol oynayan ve hatta kanalın farklı bir projesinde çalışabileceği öne sürülen İsmail Küçükkaya ocak ayında da tatile çıkmıştı. Ancak sene ortası olduğu için bir haftalık izin kullanmıştı. Yaz mevsimi olduğu için bu seferki tatilinin ne kadar süre olacağı bilinmiyor. 

ismail küçükkaya

 


İsmail Küçükkaya şu an nerede?

Herkes bu sorunun yanıtını merak ederek araştırıyor. Yapılan arama sorgusunun da haddi hesabı yok. İsmail Küçükkaya daha önce Amerika'ya gittiğinde sosyal medya hesaplarından duyurmuştu ancak bu kez paylaşım yapmadı. Son fotoğrafı ise ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile buluştuğu yemek oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.