İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya nerede ayrıldı mı kovuldu mu - 29 Haziran Pazartesi

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya nerede ayrıldı mı kovuldu mu - 29 Haziran Pazartesi
Türkiye'nin en çok izlenen sabah haberleri kuşağını sunan ve elde ettiği reyting sonuçları ile de birçok programa kafa tutan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 29 Haziran Pazartesi günü yayınlanmayacak. Peki İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçüçükkaya ayrıldı mı kovuldu mu? İşte detaylar...

Doğan Şentürk yönetimindeki haber kuşağından biri olan Çalar Saat'i yıllardır başarıyla taşıyan ve önemli programlara imza atarak gündem belirleyen İsmail Küçükkaya bugün ekrandaki yerini alamayacak. Sıkı takipçileri bulunan ve hemen hemen her gün sosyal medya gündemini de sallayarak önemli bir başarı gerçekleştiren Küçükkaya, FOX TV'nin açıklanan pazartesi yayın akışı içerisinde bulunmuyor. İzleyiciler de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat neden yok? İsmail Küçüçükkaya ayrıldı mı kovuldu mu? gibi sorular soruyor. Yanıtı haberimizde...

 


İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok?

Sabah saatlerinin vazgeçilmez haber programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya yayın akışındaki bilgilere göre bugün televizyonda görülmüyor. İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok, FOX TV'den ayrıldı mı? gibi sorular soruldu. Başarılı gazeteci ve televizyoncu şu an için izinde.

ismail küçükkaya neden yok
 



İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te ne zaman haber sunmaya başlayacak?

FOX TV'nin Fatih Portakal ile birlikte yıllardır en çok konuşulan haberlerini sunup kanalın reytinglerinde büyük rol oynayan ve hatta kanalın farklı bir projesinde çalışabileceği öne sürülen İsmail Küçükkaya ocak ayında da tatile çıkmıştı. Ancak sene ortası olduğu için bir haftalık izin kullanmıştı. Yaz mevsimi olduğu için bu seferki tatilinin ne kadar süre olacağı bilinmiyor. 

ismail küçükkaya

 


İsmail Küçükkaya şu an nerede?

Herkes bu sorunun yanıtını merak ederek araştırıyor. Yapılan arama sorgusunun da haddi hesabı yok. İsmail Küçükkaya daha önce Amerika'ya gittiğinde sosyal medya hesaplarından duyurmuştu ancak bu kez paylaşım yapmadı. Son fotoğrafı ise ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile buluştuğu yemek oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum