İstanbul İçin Son Çağrı Film Yorumları! Nasıldı, izlendi mi tutar mı?

İstanbul İçin Son Çağrı Film Yorumları! Nasıldı, izlendi mi tutar mı?
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra aynı projede bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı filmi, Netflix'teki yerini aldı. Peki, film nasıldı, izlenir mi tutar mı? İstanbul İçin Son Çağrı filmi yorumları haberimizde yer almaktadır.

Aşkı Memnu'da yakaladıkları uyumla yıllardır gündemde olan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul için Son Çağrı filminde yeniden buluştu. İkilinin hayranları da uzun süredir bir araya gelmelerini bekliyordu ve sabırsızlanıyorlardı. Ve o gün geldi. Yapım, Netflix'teki yerini aldı. Seyirciler izledikten sonra yorumlarını yazarak sosyal medyada paylaşıyor. Peki, film nasıldı, izlenir mi tutar mı? İstanbul İçin Son Çağrı filmi yorumları haberimizde yer almaktadır.

İstanbul İçin Son Çağrı konusu nedir?

Mehmet ve Serin İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüfen karşılaşır. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ çok beğenilen "Aşk-ı Memnu" dizisinden sonra ilk kez birlikte kamera karşısında.

İstanbul İçin Son Çağrı oyuncu kadrosu

Beren Saat - Serin

Kıvanç Tatlıtuğ - Mehmet

Senan Kara - Psikolog

İstanbul İçin Son Çağrı filmi yorumları

İki önemli oyuncunun oynadığı İstanbul İçin Son çağrı filmini izleyenler Twitter üzerinde yorumlarını yazmaya başladı. Şu ana kadar iki kullanıcının mesajları görüntülenebiliyor.

"İstanbul için son çağrı" filmini felaket filmi sanıyordum, istanbul'u romantizm ile bağdaşlaştıramadım galiba.

"istanbul için son çağrı yorumum
çerezlik, tatlı bir iş olmuş. sıfır beklentim vardı ama beklediğimden daha iyi bir işti. nefes almak isteyenler için 8/10 bir iş. en çok basına “yasak aşk” temasının verilmesi tam da bu noktada minik bir ters köşeye yatırılmasını sevdim."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum