İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı canlı izle Bein Sports 1

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı canlı izle Bein Sports 1
Süper Lig'de 3 Nisan 2023 Pazartesi günü oynanacak İstanbulspor Karagümrük maçı Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri ile karşınızdayız.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 27'inci hafta iki İstanbul ekibinin mücadelesi ile sona eriyor. İstanbulspor evinde VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Sarı siyahlılar kazanarak küme düşme hattından kurtulmak ve rahat nefes almak isterken deplasman ekibi ise 3 puanla evine dönerek eksik maçını da kazanıp Konyaspor'u geçmek amacında. İki ekibin çekişmeli 90 dakikasına sahne olacak karşılaşma ilgiyle seyredilecek. İstanbulspor Karagümrük maçı canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer alıyor.



İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan İstanbulspor Karagümrük maçı saat 20.30'da başlayacak. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği 90 dakika Bein Sports 1 ve todtv.com.tr'den canlı yayınlanacak.


 

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı Bein Sports 1 canlı izle

beIN SPORT 1 HD Kanalı 11675 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 24444 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. beIN SPORT 1 HD kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı : beIN SPORT 1 HD
Paket İsmi : DIGITURK T37
Frekansı : 11675
Polarisazyon Değeri : V - Dikey
Kapsama : Batı
SR : 24444
FEC : 3/4
Tip :

Türksat uydusunda DIGITURK T37 paketinde bulunan beIN SPORT 1 HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.


 

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı öncesi istatistikler

  • İstanbulspor'un Süper Lig tarihinde mağlup olmadığı takımlar arasında Fatih Karagümrük'ten (3G 4B) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Vanspor (5G 3B). Fatih Karagümrük'ün en üst lig tarihinde mağlup edemediği ekipler arasında en fazla karşılaştığı rakibi ise İstanbulspor (4B 3M).
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen İstanbulspor (2B 4M), tek galibiyetini son karşılaşmada Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek aldı. Sarı-siyahlılar, bu şekilde üst üste 2+ galibiyet aldığı son süreci 1997 senesinde yaşadı (3G).
  • Süper Lig'de İstanbul takımlarıyla oynadığı son 10 maçın sadece birini kazanabilen Fatih Karagümrük (5B 4M), tek galibiyetini Ümraniyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek aldı.
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında 6 puan toplayan İstanbulspor, bu sezon daha önceki dokuz iç saha karşılaşmasında aldığı puan miktarını geride bıraktı (5; 1G 2B 6M). Sarı-siyahlılar, Mayıs 2003'ten bu yana ilk kez üst üste 3+ iç saha galibiyeti almak için sahaya çıkıyor.
  • Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Fatih Karagümrük (2G 3B), lig tarihinde tek sezondaki en uzun serisini tekrarlamak istiyor (Şubat-Nisan 1960 arasında 6 maç).
  • Süper Lig'de çıktığı son beş deplasman maçında da en az iki gol atan Fatih Karagümrük, lig tarihindeki en uzun serisini yaşıyor. Bu sezon en fazla maçta 2+ gol bulan üç takımdan biri olan İstanbul ekibi (16; Galatasaray ve Fenerbahçe ile eşit), bugüne kadar sadece 2020/21'de daha yüksek bir sayıya ulaştı (19).
  • İstanbulspor formasıyla ilk maçına çıktığı 22 Ocak 2023'ten bu yana sarı-siyahlı ekibin attığı dokuz golün %56'sında Jason Lokilo'nun payı bulunuyor (3 gol & 2 asist).
  • Bu sezon Süper Lig'de çıktığı ilk 15 maçta çektiği 15 isabetli şutun yedisini gole çeviren Mbaye Diagne (%47), daha sonraki sekiz karşılaşmada bulduğu 11 isabetten sekiz gol çıkardı (%73).
  • Süper Lig'de oynadığı son yedi maçta da en az bir golde pay sahibi olan Fabio Borini, bu süreçte toplam sekiz gole katkıda bulundu (6 gol & 2 asist). Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana sadece dört oyuncu daha uzun seriler yakaladı: Mbaye Diagne (10 maç), Alexander Sörloth, Samuel Eto'o ve Fernandao (8 maç).
  • Yabancı meslektaşlarına rakip olduğu ilk üç Süper Lig maçını toplam 12 gol yiyerek kaybeden İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, daha sonraki iki karşılaşmadan da galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.