İyi Aile Babası 4. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İyi Aile Babası 4. bölüm Youtube, tek parça ve full izle | 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozuklu ve Melek Baykal'ın baş rollerinde oynadığı İyi Aile Babası yeni bölümüyle Kanal D'deki yerini alıyor. Perşembe günlerine kısa sürede renk katan ve izleyenleri de eğlenidren yapımda bu hafta yine binlerce kişiyi ekran karşısına kilitleyecek. İyi Aile Babası 4. bölüm izle seçenekleri ile karşınızdayız. İyi Aile Babası 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Perşembe akşamlarında reyting zirvesine ortak olmak isteyen Kanal D'nin dizisi İyi Aile Babası, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozuklu ve Melek Baykal olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek sezona damga vurmak isteyen İyi Aile Babası'Nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. İyi Aile Babası 4. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve İyi Aile Babası 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

İyi Aile Babası 4. bölüm özeti

Oğulcan’ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır. Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği ‘kız’larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır. İyi Aile Babası ilk bölüm 24 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de! Mehmet Ali için sorunsuz başlayan ‘Halı Saha’ günü gelen haberle bozulmaya başlar. Oğulcan’ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır. Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği ‘kız’larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır. Rıfkı, Ayfer’i tedavisi için kliniğe götürme fırsatını yakalar ama kullanamaz. En azından artık kendi başına ayakta durabilmesi gerektiğini öğrenecektir. Bu sırada evde unutulan eşofman çantası, Mehmet Ali’nin ‘halı saha’ yalanını ortaya çıkarır. Çok kızan Aslı onu itirafa zorlar, Öğreniriz ki herkesten gizli gizli doktor arkadaşları ile Hekimoğlu izlemekte Hekimoğlu’nu kıskanmaktadırlar. Evde yaşanan bu gerilim sorasında ise Oğulcan, ailesinin kendisinden umutsuz olduğunu anlar. Bu durumun nedeni Mehmet Ali ise oğlunu rahatlatmak için herkese zeka testi yapılmasını önerir.  Herkes kabul eder. Sonuçta ise Aslı’dan daha düşük İQ’su olduğunu anlayan Mehmet Ali duygusal ajitatif bir konuşma ile iq testinin işlevsiz olduğunu ilan eder. İyi Aile Babası yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!


MERVE OFLAZ


 

Kanal D İyi Aile Babası 4. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 4. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. İyi Aile Babası'nın 4. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 


İyi Aile Babası 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.