İyi Günde Kötü Günde 5. bölüm tek parça izle! İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı

İyi Günde Kötü Günde 5. bölüm tek parça izle! İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Star TV'de başlayan ve cumartesi akşamları izleyicilerinin karşısına çıkan İyi Günde Kötü Günde'nin yeni bölümü merakla bekleniyor. Geride kalan haftanın ardından gözler bugüne çevrildi. Peki bu hafta neler yaşandı? İzleyemeyenler, kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyener için İyi Günde Kötü Günde 5. bölüm tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Star TV bu sezon boyunca cumartesi akşamlarında yayınlayacağı İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin yeni bölümüyle karşımıza çıkıyor. Diziyi reyting kozu olarak belirleyen kanalı izleyecek olan seyirciler de meraklı bir şekilde takip edecek. Yayınlanan fragmanları ve tanıtımları ile beklentileri yukarıya çıkaran İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosunda birçok ünlü isim de bulunuyor. Diğer yandan senaryosu da ilginç bir hikayeyi anlatyor. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de İyi Günde Kötü Günde 5. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.

 

İyi Günde Kötü Günde 5. bölüm özeti

Leyla, Sarp’ın düğünü başkasına devretmesi için Aslıhan’la konuştuğunu öğrenince çileden çıkar. Bir yandan işini bırakmak istemiyordur bir yandan da Sarp ile aynı ortama girmek ona işkence gibi geliyordur. Leyla, istifa edip etmeme konusunda hayatın ona getireceği işaretleri takip etmeye karar verir. Sarp’ın ise bu konuda bambaşka planları vardır. Leyla’yı uzaklaştırmak için ona çok iyi bir iş teklifi gelmesini sağlar. Leyla’nın gelen iş teklifi ile iyice kafası karışır. Acaba teklifi kabul edip gidecek midir?

Star TV İyi Günde Kötü Günde 5. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan İyi Günde Kötü Günde 5. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. İyi Günde Kötü Günde'nin 5. bölümünü startv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



 

zümrüdüanka ceren yılmaz zümrüt kuloğlu


İyi Günde Kötü Günde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin fenomen dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.