Kanal 7 Masum 167. son bölüm bugünkü bölüm izle 5 Eylül Youtube - Masum 168. bölüm fragmanı

Kanal 7 Masum 167. son bölüm bugünkü bölüm izle 5 Eylül Youtube - Masum 168. bölüm fragmanı
Masun 167. bölüm full kesintisiz izle seçeneği ile karşınızdayız. Masum 168. bölüm fragmanı Masum 167. bölüm full kesintisiz izle Masum 167. bölüm izle Kanal 7 ekranlarındaki yerini aldı. Dizi 16:10'da başlıyor ve binlerce kişi bu sebeple diziyi kaçırmamak adına ekran başına kilitliyor. Akşam üzeri kuşağında yayınlanan yapımda neler olacağı merakla bekleniyor. Masum 168. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Masum'un yeni bölümü bugün de ekranlarda binlerce kişinin karşısına çıktı. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için kanalın birçok alternatifi bulunuyor. Çalışanlar, dışarıda farklı işleri olup da izleme şansı bulamayanlar veya kaçıranlar diziyi yayınlandıktan sonra da izleyebiliyor. Her gün ilgiyle takip edilen ve sosyal medyada da geniş yankı uyandıran Masum'un bu bölümü de sabırsızlıkla bekleniyor. Masum 167. bölüm full kesintisiz izle - Masum 167. bölüm fragmanı Masum 167. bölüm full kesintisiz izle Masum 167. bölüm izle Kanal 7  ekranlarında saat 16.10 itibiari ile yerini aldı. Hint dizileri arasında e çok izlenilen sayısına hakim  Masum 167. bölüm izle yemeyenler için vereceğimiz link ile Kanal 7 Masum dizisine ulaşacak ve Masum 166. bölüm izleyeceksiniz.

 

Masum 167. bölüm özeti

Bir kaç denemenin ardından Ramçi’yi kandıramayan Modi ailesi son olarak Rami isminde zengin bir kadın üzerinde plan yaparlar. Rami’nin kim olacağı henüz belli değilken Ahem ve Gopi günlük gazeteyi değiştirip kendi oluşturdukları Rami haberleri ile ilgili bir gazeteyi Ramçi’nin okumasını sağlarlar. Ramçi bu habere itibar etmezken Gopi onu görmek ve turşularından tattırmak istediğini söyler. Ancak Ramçi buna sinirlenir ve sen benim işçimsin diyerek gidemeyeceğini söyler. Modi ailesinde ise Ramçi için Koki düşünülür. Ancak Koki’nin karasız kalması Raşi’yi harekete geçirir. Üzerine giydiği beyaz sari ile kendisine Rami diye seslenir. Urmi, Ramçi’yi Rami konusunda ikna eder. Sonunda Ramçi, Ahem, Gopi ve Dawal ile birlikte Modi konağına giderler. Onları karşılayan güvenlik Ahem’i selamlayınca Ramçi şaşırır. Ahem ben onu selamladım o da beni selamladı diyerek işin içinden sıyrılır. İçeri girince Jigar onları takım elbise ile karşılar ve randevunuz ver mı diye sorar. Gopi Rani benim turşularımı tatmak istedi derken Ahem de Ramçi’nin eski bir kuyumcu ve saygın bir iş adamı olduğunu söyler. Jigar beklemelerini isterken Ahem çiçek almak için izin ister. Ahem hemen Koki’nin yanına gider ve ondan aşağıya inmesini ister. Koki endişeli olduğunu söylerken Ahem bunu yapmak zorunda olduğunu söyler. Ramçi daha ne kadar bekleyeceğiz derken Raşi Rani olarak aşağıya iner ve Rani ile tanışmaktan şüphe duyan kişinin kim olduğunu sorar. Garu onun üzerindeki takılara ve giyinmesine bakarak bu nasıl zengin diye düşünür. Raşi’nin imdadına Koki yetişir. Koki üzerinde güzel bir elbise ve mücevherler ile gelir. Garu şimdi ikna olmuştur. Garu getirdiği takıları ona gösterir ancak Koki hiç birinde gözü olmadığını istediği şeyin antika olduğunu söyler. Asistanı Raşi’den istediği antika kemeri Garu’ya göstermesini ister. Raşi antika gümüş kemerin resmini ona gösterir. Garu daha önce Hetal’in getirdiği gümüş kemerin aynısı olduğu görür ve şok olur. Koki onu getirirse çok büyük para vereceğini söyler. Garu o kemeri getireceğini söylerken Savita gelir ve bir çuval inciri mahvetmek üzereyken Raşi ona kaşıntı tozu döker. Savita olduğu yerde dans eder gibi kaşınır. Garu onun deli olduğunu düşünür. Garu kemerini sahibini aramaya başlar. Garu Urmi’nin kadını bildiğini öğrenir ve onun yanına gider. Urmi kapıyı açmayacağını söylerken Garu ondan özür diler. Garu Urmi ile birlikte Hetal’in evine gider. Garu antika kemer için Şirag’ın 10 lak para verdiğini görür ve kemer için 15 lak para verir. Sonunda kemeri alan Garu sevinirken Modi ailesi mutludur. Ertesi gün Garu kemerle Modi evine ulaşır ancak güvenlik onu içeri almaz. Garu yarın geleceğini söyler ve kendini milyoner gibi hayal eder. Masum 5 Eylül Özeti sona erdi.

masum

 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.