Kanal 7 muhabiri Meryem Nas Mercan'a başörtüsü tacizi: Kafan biraz hava alsın!

Kanal 7 muhabiri Meryem Nas Mercan'a başörtüsü tacizi: Kafan biraz hava alsın!
Kanal 7'de hafta sonu sabah haberlerini sunan ve aynı zamanda muhabirlik de yapan Meryem Nas Mercan, Beşiktaş'ta sokak röportajı gerçekleştirdiği sırada başörtüsüne atılan lafla şoke oldu. Nas, kamera kayıtlarını izledikten sonra kadın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kanal 7 Haber muhabirlerinden Meryem Nas Mercan, sokak röportajı gerçekleştirmek için mikrofon uzattığı bir yerde başörtüsüne atılan lafla büyük şok yaşadı. Kaameramanın uyarısı üzerine kadına yönelip yanına giden Nas tepki gösterdi.  Ardından da dükkanın kamera görüntülerini izleyip suç duyurusunda bulundu.


[related-posts id="75004" color="bg-danger"][/related-posts]


"Tüm kadınlara yapımıştır"

Nas, olaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Faşist, özgürlük düşmanı, başörtüsü düşmanı! Haber yaptığım sırada bana yaptığı bu hakaret tüm başörtülü kadınlara, kızlara yapılmış hakarettir. Suç duyurusunda bulundum, kadının kimliği tespit edildi, ifadesi alınacak. Kamera kayıtlarında her şey ortaya çıkacak!" ifadelerini kullandı.



"Hakaretleri açık açık dinledim"

Bir başka mesajında Nas, "Az önce polis merkezinde güvenlik kamerası kaydını izledim. Hakaretleri açık açık dinledim. Bir kere daha çok zor sabrettim. O sesleri ve kamera kaydını sizinle paylaşacağım. O zaman faşistliği daha net göreceksiniz. Savcılık konunun takipçisi. Hakaret cümlelerini saniye saniye sizinle paylaşacağım. Merak etmeyin! Davanın sonucunu da elbette yazacağım" dedi.


Kadın gözaltına alındı

Haber7'nin ulaştığı bilgiye göre; Kanal 7 Muhabiri Meryem Nas Mercan'la tartışan kadın, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadının ilk ifadesinde, Kanal 7 Muhabiri Meryem Nas'a yapılan hakareti kabul ettiği ifade edildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.