Kanal D'den istifa eden Buket Aydın ekranlara dönüyor! İşte tarihi...

Kanal D'den istifa eden Buket Aydın ekranlara dönüyor! İşte tarihi...
Geçtiğimiz hafta uzun süre sunuculuğunu üstlendiği Kanal D Ana Haber'den ayrılan ve kanalından istifa ettikten sonra da eşinden boşanan Buket Aydın ekranlara dönüş tarihini açıkladı. Güzel sunucunun bu duyurusu sevenleri de heyecanlandırdı. Peki Buket Aydın ne zaman ve hangi kanalda haber veya program sunacak? İşte detaylar...

Türkiye'nin en  tanınan haber spikerlerinden biri olan Buket Aydın, kısa süre öncek Kanal D'den istifa ederek ayrılmış ve çok geçmeden de eşinden boşanmıştı. Adı birkaç aşk dedikodusuna da karışan Buket Aydın'ın kariyerini nasıl şekillendireceği merakla bekleniyordu. Ve başarılı sunucu Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Ekranlara dönüş tarihini açıkladı.

Buket Aydın ne zaman televizyon yayınına başlayacak?
Aydın paylaşımında "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadelerini kullandı. Aydın'ın hangi kanalda işbaşı yapacağı henüz bilinmiyor ancak Belçikalı bir yatırım şirketinin kanalı olacağı yönünde iddialar geçtiğimiz günlerde haber sütunlarını doldurmuştu.

buket aydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.