Kanal D Sadakatsiz 1. bölüm izle | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D Sadakatsiz 1. bölüm izle | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Sadakatsiz izleyicilerinin karşısına 1. bölümü ile çıkıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları ve iddialı senaryosu ile ekranlardaki yerini alacak olan dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz 1. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Baş rolleirnde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve birçok ünlü ismin daha yer aldığı Sadakatsiz 1. bölümü ile ekranlara geldi. İzleyicilerin merakla ve ilgiyle seyrettiği dizinin şimdiden yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Senaryosu ile ilk andan seyircileri etkileyen yapımın son bölümünü izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz 1. bölüm tek parça, tekrar, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Sadakatsiz konusu

Sadakatsiz, Med Yapım ve Mednova yapım imzalı, yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi tarafından kaleme alınan ve yakında Kanal D ekranlarında olacak olan dram ve psikolojik gerilim türündeki Türk yapımı televizyon dizisi...  Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır... Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…


 

Sadakatsiz oyuncu kadrosu

HALUK GÜÇLÜ (Burak Sergen) 

GÖNÜL GÜÇLÜ (Gözde Seda Altuner) 

MERT GELİK (Eren Vurdem) 

NİL TETİK (Nazlı Bulum) 

SELÇUK DAĞCI (Emir Taro Tekin) 

VOLKAN ARSLAN ( Caner Cindoruk) 

ALİ ARSLAN (Alp Akar) 

ASYA ARSLAN ( Cansu Dere ) 

BAHAR GELİK ( Yeliz Kuvancı) 

DERİN GÜÇLÜ (Melis Sezen) 

DERYA SAMANLI (Özge Özder) 

SERAP ŞENLİK (Olcay Yusufoğlu) 


 

Sadakatsiz 1. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Sadakatsiz 1. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sadakatsiz'in 1. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Sadakatsiz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.