Kasımpaşa Ümraniyespor maçı Bein Sports 1 canlı izle

Kasımpaşa Ümraniyespor maçı Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de 26'ıncı hafta bugün oynanacak karşılaşmalarla devam ediyor. İlk adres Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu olacak. Kasımpaşa evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. Paşa Galatasaray karşısında aldığı yenilgi sonrasında kazanmak için sahaya çıkarken Anadolu yakası temsilcisi ise son 3 maçından topladığı 7 puanın verdiği özgüvenle rakibinin karşısında olacak. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmada bulunuyor. Kasımpaşa Ümraniyespor maçı Bein Sports 1 canlı izle haberimizde.

Futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Lider Galatasaray'ın kaybederek başladığı 26'ıncı haftanın devamında bugünün ilk karşılaşması Beyoğlu'nda oynanacak. Küme düşme hattının hemen üstünde bulunan Kasımpaşa, son sıradaki Ümraniyespor'u ağırlıyor. İki ekip de kazanarak çıkışa geçip bir an önce buradaki varlıklarını sona erdirmek istiyor. Özellikle Anadolu ekibinin şiddetle kazanıp farkı eritmeye ihtiyacı var. Mücadeleyi izlemek isteyenler de yayın bilgilerini çğrenmek adına sorgulamalarda bulunuyor. Kasımpaşa Ümraniyespor maçı Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Kasımpaşa Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bugün oynanacak olan Kasımpaşa Ümraniyespor maçı saat 13.30'da başlayacak. Mustafa Kürşad Filiz'in yöneteceği 90 dakika Bein Sports 1'den yayınlanacak.



Kasımpaşa Ümraniyespor maçı ilk 11'leri

KASIMPAŞA: Günay, Fabiano, Donk, Djilobodji, Yasin, Eysserick, Hajradinovic, Gholizadeh, Malsa, Mounir, Fall.

ÜMRANİYESPOR: Orkun, Popov, Glumac, Epureanu, Onur, Oğuz, Mrsic, Avounou, Geraldo, Valentin Gheorghe, Umut.


 

Kasımpaşa Ümraniyespor maçını canlı yayınlayacak kanallar listesi

Karşılaşmanın dünyadaki tek yayını Bein Sports tarafından yapılacaktır.


 

Kasımpaşa Ümraniyespor maçı öncesi istatistikler

  • Ümraniyespor, Kasımpaşa'nın Süper Lig tarihinde konuk edeceği 54'üncü takım olacak. Lacivert-beyazlıların bu sezon en üst ligde yer alan ekipler arasında iç sahada karşılaşıp mağlup edemediği bir rakibi bulunmuyor.
  • Bu sezon İstanbul takımlarının kendi aralarında oynadığı Süper Lig maçlarında en az puan toplayan takım olan Ümraniyespor (1B 8M), tek puanını sezonun ilk haftasında çıktığı Fenerbahçe deplasmanında aldı (3-3).
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son 10 Süper Lig maçında da gol yiyen (toplam 26) ve hiçbirini kazanamayan (3B 7M) Kasımpaşa, son galibiyetini kalesini gole kapatabildiği son karşılaşmada Beşiktaş'ı 1-0 yenerek aldı (Nisan 2021).
  • Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında Ümraniyespor'dan (7) daha fazla maçta 2+ gol kaydeden tek takım Fatih Karagümrük (8). Ümraniyespor rakip filelere en az iki gol gönderdiği yedi dış saha karşılaşmasının sadece ikisini kazanabildi (2B 3M).
  • Kasımpaşa, Selçuk İnan göreve geldikten sonra seyircisi önünde oynadığı altı maçta 1.67 puan ortalaması tutturdu (3G 1B 2M). Süper Lig tarihinde İstanbul ekibinin başında 7+ iç saha karşılaşmasına çıkıp daha yüksek puan ortalamasına sahip tek çalıştırıcı Sami Uğurlu (1.73; 11 maçta 19 puan).
  • Bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında en fazla gol yiyen üç takımdan ikisi Kasımpaşa (26) ve Ümraniyespor (25; Antalyaspor ile birlikte).
  • 2023 takvim senesinde Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Mamadou Fall (4 gol & 3 asist), takımının bu süreçte kaydettiği gollerin %41'inde pay sahibiydi.
  • Kasımpaşa formasıyla çıktığı iki iç saha maçında da gole katkı sağlayan Mounir Chouiar (1 gol & 1 asist), Süper Lig kariyerinde ilk kez üç karşılaşmalık seri yakalamak istiyor.
  • Ümraniyespor forması giyen Umut Nayir, bu sezon Süper Lig'de 10+ golü bulunan oyuncular arasında en düşük gol beklentisine sahip isim konumunda (7.37 xG).
  • Ümraniyespor'un bu sezon Süper Lig maçlarının son 15 dakikalık bölümlerinde attığı altı golün dördünü Antonio Mrsic kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.