Kefaret dizisi oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kefaret dizisi oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri
FOX TV ekranlarında 22 Kasım 2020 Pazar akşamından itibaren izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Kefaret dizisinde hangi oyuncuların yer alacağı merak konusu. Tanıtımlarda görülen oyuncular haricindeki isimler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kefaret dizisi oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

Mesude Erarslan'ın yönettiği, Mahinur Ergun ve Melih Çam'ın da senaryosunu yazdığı Kefaret, 1. bölümü ile 22 Kasım 2020 Pazar akşamı FOX TV'deki yerini aldı. Güçlü kadrosu ve senaryosu ile dikkat çeken yapımda oyuncuların da kimler olduğu ve hangi karakterleri canlandırdıkları merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Kefaret dizisi oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.


 

Kefaret 1. bölüm özeti

Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.


Kefaret dizisi oyuncuları 

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

YAPIM ŞİRKETİ: 25 FİLM
YAPIMCI: KORAY ŞAHİN & FIRAT PARLAK
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN
SENARYO: MAHİNUR ERGUN & MELİH ÇAM
UYGULAYICI YAPIMCI: ARZU ERSAN DELİGÖZ
MÜZİSYEN: SAKİ ÇİMEN & UĞUR ATEŞ
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: NECMETTİN AKDENİZ
SANAT YÖNETMENİ: EMİNE İNAN YILDIR
STYLING (STİL DANIŞMANI): NİLAY KOÇAK MERAL
KOSTÜM SORUMLUSU: ÖZGEN ECE HENDEK

OYUNCULAR: NURGÜL YEŞİLÇAY, MERT FIRAT, YURDAER OKUR, ÖZGE ÖZACAR, EGE KÖKENLİ, EFE DEPREM, MİNE KILIÇ, AYŞEGÜL CENGİZ, ENİS YILDIZ, AYBERK ALADAR, TOLGA GÜLEÇ, LAVİNYA ÜNLÜER, DEFNE GÜNAY, UMUT ÖZTOK, NİHAN DURUKAN, METİN YAVUZOĞLU, GÖKTAN OKTAY GÖZTEPE

Karakterler

ZEYNEP GÖKMEN ÇINARLI (NURGÜL YEŞİLÇAY)
SİNAN DEMİR (MERT FIRAT)
AHMET ÇINARLI (YURDAER OKUR)
MELTEM SEREZ (ÖZGE ÖZACAR)
NİL ANIL (EGE KÖKENLİ)
ARZU KENDİR (MİNE KILIÇ)
MÜNEVVER DEMİR (AYŞEGÜL CENGİZ)
ZEKİ KÖSE (TOLGA GÜLEÇ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum