Kısmetse Olur Yaren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram ve Tiktok hesabı

Kısmetse Olur Yaren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram ve Tiktok hesabı
Beş yıl aradan sonra yeniden ekranlardaki yerini alacak olan Kısmetse Olur'a katılacak isimler açıklandı. 7 erkek ve 7 kadının aynı evde yaşayacağı formatta yine heyecan dolu dakikalar izleyicileri bekliyor. Bu kez Youtube'da yayınlanacak yarışmada yer alacak yarışmacılar arasında Yaren de bulunuyor ve paylaşılan fragmana damga vurmayı da başardı. Adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor. Hakkında da çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmak amacında. Peki, Kısmetse Olur Yaren kimdir? Kaç yaş

Yayınlandığı dönemde milyonları ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur yeniden başlıyor. Bu kez sosyal medya platformu Youtube'da izleyicilerin karşısına çıkacak fenomen yarışmada yer alacak isimler açıklandı. Yayınlanan fragmanda 7 erkek ve 7 kadın aynı evde birlikte yaşayacak ve ilişki içerisinde bulunacak. Programa katılan yarışmacılardan biri de Yaren oldu. Fragmanda en dikkat çeken isimlerden biriydi ve kendisi ile ilgili birkaç gündür yoğun bir araştırma söz konusu. Peki, Kısmetse Olur Yaren kimdir? Yaren kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Kısmetse Olur Yaren kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak eve gelen Yaren, yayınlanan fragmanda dikkat çekici hareketlerinin yanı sıra güzelliği ile de ilgi odağıydı. "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Estetikleri de çok konuşulacak gibi görünüyor. Instagam ve Tiktok hesabı şu an bilinmemektedir.

Kısmetse Olur Yaren kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.