Konuşanlar 121. bölüm (17 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 121. bölüm (17 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube
EXXEN'in en popüler programı Konuşanlar, yeni haftada da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu cuma da yine gülmeye doyacaksınız. Konuşanlar 121. bölüm (17 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Pera'da ağırladığı konukları ile birlikte interaktif bir konsept oluşturup seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar, yeni haftasında da EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden renkli isimlerin katılarak soruları yanıtlayıp anılarını anlattığı program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların severek takip ettiği yapımı evlerinde, cep telefonlarında veya farklı yerde izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 121. bölüm (17 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

İngilizce bilmemesi pahalıya mal oldu!

Bu hafta bir konuşan, tatil için gittiği otelde İngilizceyi bilmediği için yanlış yorumladığı olay sonrasında kavga etmek zorunda olduğunu anlattı. Bir konuşan da eğlence mekanına gitmeden önce mühendis olduğunu ve oraya gittikten sonra garsonluk yaptığından bahsetti.

Konuşanlar 3. sezon 121. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.