Konuşanlar 132. bölüm (2 Şubat) - Konuşanlar 132. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 132. bölüm (2 Şubat) - Konuşanlar 132. bölüm EXXEN, Youtube
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar, yeni bir haftada daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Programı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 132. bölüm (2 Şubat) - Konuşanlar 131. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer alıyor.

Her hafta yayınlanan bölümleri ile yayın hayatına devam eden Konuşanlar, bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli konukların boy gösterdiği programda sahnede yer alacak konuklar kadar sandalyelerdeki izleyiciler de büyük keyif alacak. Ayrıca ekranları başında bu komediye ortak olmak isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar 132. bölüm (2 Şubat) - Konuşanlar 132. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 3. sezon 132. bölümde neler olacak?

HAP Yapım imzasını taşıyan Kounşanlar'da bu hafta sesi kısılan bir kadın ve kekeme eşi programa damga vuracak. Ayrıca vize programı yaşayan bir çift ise Hasan Can Kaya'nın kontrasından kurtulamadı. Cuma namazı hikayesi olan bir konuşan da herkesi güldürdü.

Konuşanlar 3. sezon 132. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 133. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.