Konuşanlar 2. sezon 71. bölüm izle - Konuşanlar 71. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 2. sezon 71. bölüm izle - Konuşanlar 71. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'da yeni hafta sabırsızlıkla bekleniyor. 10 Haziran 2022 Cuma günü yayınlanacak olan yapımda yine birbirinden komik anlar yaşanacak. Seyirciler de fenomen talk showu kaçırmamak veya yeniden seyretmek amacıyla araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 71. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle seçeneklerini bu sayfadan okuyabilirsiniz.

Youtube'da yakaladığı başarı sonrasında EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın yaptığı ve milyonlara ulaşarak herkesi güldürdüğü talk show bugün de yine kahkaha tufanına sahne olacak. Pera'ya gelen misafirlerin anlattıklarıyla ve sorulara verdikleri cevaplarla şekillenecek yayın ilgiyle seyredilecek. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 71. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz...


Konuşanlar 70. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin gösteriye damga vurmayı başarmıştı. Şafak Çak'ın ünlü bir mimar olması ve birçok yıldızla çalıştığını söyleyince birçok komik anı ortaya çıktı. Diğer yandan Nigar'ın da verdiği cevaplar hafta boyunca konuşuldu. Efsun'un uzun boyu, Eda'nın dövmeleri ve Hüseyin'in anlattıkları herkesi güldürdü.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 71. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. Bir konuşan, kızların erkek geçiyor diye bağırdıklarında korktuğundan bahsetti. Hasan Can Kaya ise konu hakkında 'bu cennet ya' dedi. Bir konuşanın salona geldiği sevgilisiyle evlenme ile ilgili düşünceleri ve planlarını ortaya çıkması ve kararsızlıkları salona damga vurdu. Mehmet Demirkol da programın konuğu oluyor.


Konuşanlar 2. sezon 71. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.