Konuşanlar 26. bölüm Youtube izle

Konuşanlar 26. bölüm Youtube izle
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın stand up gösterisi Konuşanlar yeni bölümü ile 10 Kasım Salı günü Youtube'daki yerini alıyor. Birbirinden komik anların ekrana aktarılacağı bölümde gülmek yine garanti. Konuşanlar 26. bölüm fragmanı da haberimizde.

Adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran ve başarısını katlayarak sürdüren Hasan Can Kaya'nın, sahnede izleyicilerle birlikte kahkaha tufanına dönen programı Konuşanlar, 26. bölümü ile Youtube'da yerini alıyor. Normal şartlar altında geçen hafta yayınlanacak olan ancak İzmir depremi sebebiyle ertelenen bölüm bugün seyircilerin karşısına çıkacak olan güldürü tufanı yine ilgiyle izlenecek. Konuşanlar yeni bölüm izle seçeneklerini hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.


 

Konuşanlar 26. bölüm fragmanı

Hasan Can Kaya'nın Beyoğlu Grand Pera'da seyircileriyle ortak olarak yürüttüğü stand up gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümünde konuk şarkıcı İlyas Altıntaş. Başarılı isim daha önce de Kaya'nın konuğu olarak bu gösteride yer almıştı. Başarılı komedyenle şirdan yeme fantazisi olan izleyiciden, düğüne 15 gün kala çapkınlık turuna çıkan seyirciye, Altıntaş'ın komik dondurmasına kadar pek çok hikaye ve daha fazlası bugünkü bölümde izlenebilecek.

 


 




 

Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumludur. Yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen Hasan Can Kaya, liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini seçerek tiyatroya geçiş yaptı. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi. Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya'nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.