Konuşanlar 58. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 58. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 58. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 58. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar 11 Mart 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarıyla milyonlara ulaşan talk showun yeni bölümü yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Birbirinden komik anlara sahne olacak programı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 58. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Youtube'da elde ettiği başarıyla Acun Ilıcalı'nın EXXEN kadrosuna kattığı Konuşanlar'ın 2. sezondaki 58. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve katılımcılarıyla daha da renklenen programda yine espriler havada uçuşacak ve kahkaha tuhafnı yaşanacak. Her anı dopdolu bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Konuşanlar'ı izlemek isteyenler de internet üzerinde sorgulamalarda bulunarak bir an önce yeni bölümü seyretmek için sabırsız. EXXEN Konuşanlar 58. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 58. bölümde neler yaşanacak?

Yine bomba gibi bir bölümün yayınlanacağı Konuşanlar'da bir çift arasındaki kıskançlık konusunda söylenen sözler herkesi güldürdü. Bir konuşan da eşiyle birlikte aynı konuda ters düştüğünü anlattı ve Hasan Can Kaya'nın diline düştü. Amerika'dan gelen bir konuşan da sevgilisi olmadığını, flört yaşadığını söyledi. Arkadaşı ise yaptığı esprilerle salonu yıktı geçti. Sahneye çıkan konuşanlardan biri; "Benim yerime arkadaşlarını tercih eden biri partnerim olamaz" tepkisi gösterdi.

Konuşanlar 2. sezon 58. bölüm


 

Konuşanlar 2. sezon 57. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.