Konuşanlar 59. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 59. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Youtube tek parça full izle
HAP Yapım aracılığı ile EXXEN'de yayınlanmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara tanıklık edilen programda bu hafta da yine gülme garantili bir bölüm izleyicileri bekliyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu talk showda salondaki katılımcılar kadar ekranları başındakiler de eğlenceli dakikalar yaşayacak. Pera'da olamayanlar gösteriyi izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haber

Youtube'da elde ettiği başarıların ardından yoluna EXXEN'de devam eden Konuşanlar'ın 2. sezonu devam ediyor. 18 Mart 2022 Cuma gününden itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hasan Can Kaya'nın gösterisinde yine birbirinden komik katılımcılar söyledikleri sözler ve verdikleri cevaplarla adından söz ettirmeyi sürdürecek. Yayınlanan fragmanda da yine dopdolu bir saatin yaşanacağı sinyali verildi. Konukların ifadeleri şimdiden herkesi sabırsızlandırıyor. Gösteriyi izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.



Konuşanlar 58. bölümde neler yaşandı?

Fenomen talk showun geçen hafta yayınlanan son bölümüne damga vuran isim Gizem Karalp'ti. Eşi ile birlikte salona gelen ve kıskançlığı ile Hasan Can Kaya'nın da gözünü korkutan güzel konuşanı cuma gününden bu yana binlerce kişi araştırdı ve kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Ayrıca programda yaptıkları yardımla da alkış almayı hak ettiler. 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 59. bölümde neler olacak?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünde tarih şaşıran iki konuşan herkesi güldürmeyi başardı. Bir konuşan doğum tarihini karıştırırken diğeri ise eşi ile evli olduğu sene sayısını yanlış hesapladı. Yeni haftanın konuğu ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın baş rol oyuncularından Ozan Akababa.


Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.