Konuşanlar 61. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 61. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 61. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 61. bölüm Youtube tek parça full izle
EXXEN'de yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekran başın kilitleyen Konuşanlar'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden komik anlara tanıklık edilecek gösterinin 1 Nisan 2022 Cuama günü platforma eklenecek 61. bölüm de ilgiyle seyredilecek. Hasan Can Kaya ve renkli konuklarıyla dopdolu bir saat seyircileri bekliyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 61. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsin

HAP Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam ettiği EXXEN'de milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezondaki 61. bölümü ekranlara geliyor. Pera Palas'ta ağırladığı konuklarıyla herkesi güldürmeye devam eden Hasan Can Kaya yine espirileryle izleyenlere kahkaha tufanı yaşatacak. Renkli konukların anlattıklarıyla daha da ilgi çekici hale gelecek programı izlemek isteyenler 00.00'dan itibaren dijital platforma akın edecek. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 61. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 60. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Zeynep Billur Uludağ ve Sevda Çelebi'nin performanslarıyla renklenen bir salon vardı. Ayrıca Oğuzhan Dayar'ın da anlattıklarının milyonlara ulaştığı haftada diğer konuklar da herkesi güldürmeyi başardı. Unutulmaz bir bölüm sonrasında gözler bu haftaya çevrildi.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 61. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. Bir konuşan ilk eşi ile 10 sene, ikincisiyle de 9 ay sonunda boşandığını söyledi. İkinci eşinin ise yatağa bıçakla girdiğini anlattı. Sadakat sorusuna tüm salonun verdiği tepki Hasan Can Kaya'nın dikkatini çekti. Ünlü komedyen de bu fırsatı kaçırmadı. Bu hafta Yakup, Ece, Oğuz Kaan, Merve, Selçuk, Mehmet ve Murat sahneye çıkıyor.


Konuşanlar 2. sezon 61. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.