Konuşanlar 64. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 64. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 64. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 64. bölüm Youtube tek parça full izle
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar 22 Nisan 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini alacak. Birbirinden komik anlara sahne olan programı sunan Hasan Can Kaya ve ağırladığı konuklar yine izleyenlere dopdolu bir gösteri sunacak. Pera'ya gelenlerin verdikleri cevaplar ve anlattıkları olaylar herkesi ekran başına kilitleyecek. İzleyenler de talk showu seyredebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 3. sezon 64. bölüm Youtube tek parça full izle alterna

Youtube'da yakaladığı başarı sonrasında EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın yaptığı ve milyonlara ulaşarak herkesi güldürdüğü talk show bugün de yine kahkaha tufanına sahne olacak. Pera'ya gelen misafirlerin anlattıklarıyla ve sorulara verdikleri cevaplarla şekillenecek yayın ilgiyle seyredilecek. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 64. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


 

Konuşanlar 63. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Ayça, Çağla, Esra, Berna ve Özkan gösteriye damga vurmayı başarmıştı. Bir konuşan çok öfkelendiğinde camları kırmak istediğini, ne varsa aşağı indirmeyi dilediğini anlattı. Diğer bir konuşan da apartmana girdikten sonra eve giderken şarkı söylediğini ve bir gün komşularının kendisini kapıya çıkarak alkışlamalarını hayal ettiğini söyledi.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 64. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. 250 milyon liralık bir yatırım alan dijital platform işletmecisi Hasan Can Kaya'nın ağzını açık bıraktı. Tankurt Manas da bu haftanın konuğu olacak. Bir konuşan hayattaki herkesi banyo yaparken, duş alırken ve tuvalette delikten izlemek istediğini, o anki yüz hallerini çok merak ettiğini söyledi. Hasan Can Kaya'nın kaşlarını almak isteyen bir konuşan da herkesi güldürdü. Sahneye çıkan isimlerden biri de kadınların kendilerine sordukları sorulardan sıkıldığını söyledi.


Konuşanlar 2. sezon 64. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.