Konuşanlar 68. bölüm izle - Konuşanlar 68. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 68. bölüm izle - Konuşanlar 68. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Milyonlarca izlenmeye ulaştığı ve bu başarısını EXXEN'de sürdürdüğü günlere bir yenisini daha ekleyecek olan Konuşanlar'ın 68. bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya, yapımcılığını ise HAP Film Yapım'In üstlendiği komedi dolu talk show yine herkesi güldürecek. Cuma günlerine renk katan program 1 saatlik bir gösteriye dönüşürken diğer yandan seyirciler sahneye çıkan ve sandalyesinde dikkat çekmeyi başaran isimler hakkında bilgi araştırmasında bulunuyor. Konuşanlar 68. bölüm EXXEN

Youtube'da yakaladığı başarı sonrasında EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın yaptığı ve milyonlara ulaşarak herkesi güldürdüğü talk show bugün de yine kahkaha tufanına sahne olacak. Pera'ya gelen misafirlerin anlattıklarıyla ve sorulara verdikleri cevaplarla şekillenecek yayın ilgiyle seyredilecek. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 68. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz...


Konuşanlar 68. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Instagram önerilerinden tanışan çiftin evlenmesi herkesi güldürdü. Her şeyden emekli olduğunu söylediği eşini anlatan bir konuşan da salonu yıkıp geçirdi. Numerolog konuşan da anısıyla yine en çok konuşulanlardan biri oldu. Progrmaın en çok konuşulan ismi Kübra'ydı.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 67. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. Bir konuşan, oğlunun çantasından çıkan bıçak sonrasında okulun müdürüne gittiğini ve bunun komplo olduğunu söylediğini, bunun da karşılığuında aldığı cevapla şok yaşadığını anlattı. Genç kadın oğlunun devamsızlıktan kaldığını öğrendiğini ifade etti. Aslı Bekiroğlu da katılarak anlattıklarıyla herkesi ügldürecek.


Konuşanlar 2. sezon 68. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.