Konuşanlar 71. bölüm Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray kimdir?

Konuşanlar 71. bölüm Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray kimdir?
HAP Film Yapım imzasıyla EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın 71. bölümü platforma eklendi. Başarılı yapımda yer alan isimler kendilerinden söz ettirmeyi başardı. Bu hafta programa damga vuranlar arasında Mehmet Demirkol'un yanı sıra Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray vardı. İzleyiciler de kendileri hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 71. bölüm Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 71. bölümü 10 Haziran 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini aldı. Başarılı sunucu Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların Pera'ya katılımları ile her hafta milyonlara ulaşan programda bugün de yine birbirinden dikkat çeken isimler vardı. Kimi sahnede kimisi de sahneye çıkarak anlattıklarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray haftanın en çok konuşulanları oldu. Peki, Konuşanlar Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray sahnede veya sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 10 Haziran 2022 Cuma günü 71. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray oldu. Peki, Konuşanlar 70. bölüm Konuşanlar Mehmet Demirkol, Emrah, Ozan, Volkan, Sena ve Koray kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Sena kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak göze çarpan Sena doktor. TUS'a hazırlanıyor. Erkek arkadaşı ile gösteriye geldi ve kısa süre içerisinde evlenmek istediğini söyleyince anlatılanlar herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Sena kimdir?


 

Mehmet Demirkol kimdir?

Anne tarafı İstanbullu, baba tarafı Hataylı (Kırıkhan) bir ailenin çocuğu olarak 1970'te İstanbul'da doğdu Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

1994 yılında okul bitince halkla ilişkiler şirketi Capitol'de beş yıl metin yazarlığı yaptı.İlk futbol yazısı haftalık olarak yayınlanan Gazete Pazar'da çıktı.ve metin yazarlığı ile beraber sürdürdüğü futbol yazılarını gazete kapanana kadar sürdürdü.1999 yılında askerliğini yaptığı sırada yaşanan 17 Ağustos Depremi ve ertesinde yaşadıkları onu sarstı ve askerlik dönüşü ne yapacağını düşünmek için ABD'ye gitti. Dönüşünde aldığı tekliflerle tekrar yazmaya başladı.

mehmet demirkol

Sırasıyla Yeni Bin Yıl, Radikal, Milliyet gazetelerinde spor yazarlığı yapan Demirkol,halen Fanatik gazetesinde yazarlığa devam etmektedir.

Ayrıca çeşitli televizyon kanallarında spor yorumculuğu yapmış olan Demirkol, son olarak NTV Spor kanalında Spor Servisi ve +90 programlarında yorumculuk yapmaktadır. Taa Han Min Guk 2002, Dünya Mektupları adında yayınlanmış bir kitabı vardır.

Sedef Hanımla evli olan Mehmet Demirkol'un Ela ve Ali adında iki çocuğu vardır.


 

Konuşanlar Ecehan kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak göze çarpan Ecehan 24 yaşında. Memurluk yapıyor. Hasan Can Kaya'yı tanıdğı yer olarak farklı bir izlenim verdi ve herkesin dikkatini çekti. Başarılı komedyenin de. Instagram hesabı bilinmemektedir. 3 arkadaşı ile Eskişehir'de yaşadıkları olayı anlatınca herkes güldü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Ecehan kimdir?


 

Konuşanlar Filiz Akın kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak göze çarpan Filiz gösteriye erkek arkadaşı Koray ile geldi. Saçları birbirine benzeyen çift 1.5 senedir birlikte. Boyu 1.77 metre olan güzel konuşan yüzde 100 burslu. Annesi hemşire, babası doktor. Adının Filiz Akın'dan geldiği tahmin ediliyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Filiz kimdir?


 

Konuşanlar Koray kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak göze çarpan Koray 1.96 boyunda. Bahçelievler'de lise eğitimini tamamlayan genç konuşan şu an işsiz ve okuyor. Kızların lise önünden geçerken sürekli bağırdığını ve bunun da kabus gibi olduğunu söyleyen Koray'a Hasan Can Kaya 'Cennet gibi olayı nasıl anlatıyorsun' diye takıldı. Instagram adresi bilinmemektedir.


konuşanlar koray


 

Konuşanlar Ghost (Emrah) kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak tahtaya yazılan Emrah programa Almanya'dan katıldı. Toplamda 14 sene tanıdığı eşi ile 7 yıl evli kalan gurbetçi konuşan şu an bekar. Kardeşi bir markanın pazarlama ve reklam departmanında çalışıyor. Dövmeleri ile dikkat çeken Emrah'a Hasan Can Kaya 'Meksika karteli' diye takıldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Ghost (Emrah) kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.