Konuşanlar 72. bölüm Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat kimdir?

Konuşanlar 72. bölüm Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara tanıklık edilen başarılı yapımda sahneye çıkanlar kadar sandalyelerinden katılım sağlayan konuşanlar seyirciler tarafından araştırılarak haklarında bilgi öğrenilmeye çalışıldı. Onlar arasında Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat var. Peki, Konuşanlar 72. bölüm Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat sahnede veya sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 17 Haziran 2022 Cuma günü 72. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat oldu. Peki, Konuşanlar 72. bölüm Konuşanlar Yağmur, Berit, Almaz, Feyyaz, Oğuz ve Murat kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


 

Konuşanlar Yağmur kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren katılımcı olarak Pera'da yerini alan Yağmur, gösteriye ikiziyle geldi. Okan Üniversitesi'nde diş hekimliği öğrencisi olarak eğitim görüyor. Programa zorla kendisini getirdiğini ve ikizini ikna ettiğini söyledi. Sahnede de verdiği cevaplarla hem Hasan Can Kaya'nın beğenisini kazandı hem de seyircilere kendisini sevdirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Yağmur


 

Konuşanlar Polen kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Polen öğretim görevlisi yapıyor. Anlattığı olayda yaşadığı telaş herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın da dilinden kurtulamadı. Polen 27 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Polen


 

Konuşanlar Berit kimdir?

Pera'ya gelen ve mavi saçlarıyla dikkat çeken Berit operasyon müdürü olarak çalışıyor. Adının anlamı nedeniyle zaman zaman komik anlar yşaandı. Kahramanmaraş'ta bir dağ ismi olan Berit aynı zamanda göz kamaştıran demek. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Berit


 

Konuşanlar Almaz kimdir?

Ahıska Türkü olarak Kazakistan'dan gelen bir ailenin çocuğu olan Almaz, Rusya'da doğdu. Arkadaşı ile programa katılan Kazak konuşan aile hekimliği yapıyor. Denklik sınavını tamamlayarak hekimliğe hak kazandı. 2 ay önce nikah masasına oturdu ve dünyaevine girdi. Eşi ile tanışma hikayesi herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 


Konuşanlar Feyyaz kimdir?

Flash TV'deki evlilik programında tanıştığı bir hanımefendi ile yaptığı nikah herkesi şoke eden ve güldüren Feyyaz herkesi güldürdü. 2. evliliğini yaptı. 4 senedir eşiyle beraber. 

 


Konuşanlar Oğuz kimdir?

Cinsellik üzerine anılarıyla salonda gülüşmelere neden oldu.
 

Konuşanlar Murat kimdir?

Eşi Nihan Hanım ile programa gelen Murat Bey yazılım firmasında çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.