Konuşanlar 79. bölüm izle - Konuşanlar 79. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 79. bölüm izle - Konuşanlar 79. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta cuma günü ekranlardaki yerini alan Konuşanlar, 79. bölümüyle EXXEN'e eklendi. Başarılı yapımda bugün de yine konuklar anlattıkları anıları ve verdikleri cevaplarla izleyicileri televizyon başına kilitleyecek. Adını tahtaya yazdıran isimlerin de ayrı bir yarışa gireceği gösteriyi seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir sezon daha başlıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutlmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 79. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz... Aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 79. bölümde neler olacak?

14 Ekim 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 79. bölümde bir konuşan,  saç ektirme işlemi yaptırdıktan sonra yolculuk sırasında bandının düştüğünü ve şapka ile devam ettiğini söyledi. Hasan Can Kaya'nın esprisi de herkesi güldürdü. Miray da eşinin kendisine evlilik kaporası ödettiğini itiraf edince salon yıkıldı.
 

KONUŞANLAR AHSEN

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar 2. sezon 79. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.