Konuşanlar Amine, Shahrzad, Semra, Tuğçe ve Almila kimdir?

Konuşanlar Amine, Shahrzad, Semra, Tuğçe ve Almila kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olmaya devam eden Konuşanlar'ın yani bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı programda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu. Amine, Shahrzad, Semra, Almila, Sefa ve Şeyhmus haftanın adını tahtaya yazılan konuşanları arasındaydı. Peki, Konuşanlar Amine, Shahrzad, Semra, Almila, Sefa ve Şeyhmus kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yer aldığı bölümlerle milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni haftası yayınlandı. Her anında büyük bir eğlence ve komikliğin yaşandığı talk showu izleyenler yine gülmekten kırıldı. Sahneye çıkan isimler de anlattıkları ve verdikleri cevapları kendilerinden bahsettirdi ve birçok kişi araştırmalara başladı. Bu haftanın sahnede olan isimleri Amine, Shahrzad, Semra, Tuğçe, Almila ve Sefa'ydı. Peki, Konuşanlar Amine, Shahrzad, Semra, Tuğçe, Almila ve Sefa kimdir? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Amine kimdir?

Bu haftanın adı tahtaya yazılan ilk isim olarak açıklanan Amine, hemşirelik yapıyor. Kendisine pek yer verilmedi. Konuşmalarından sadece sahnede olduğu anlarda Şeyhmus'a verdiği "çok konuşma" tavsiyesinde görüldü. Güzelliği ile dikkat çekti.


Konuşanlar Amine


 

Konuşanlar Shahrzad kimdir?

Aslen İranlı olan güzel konuşan eşi ile birlikte salondaki yerini aldı. 4 sene önce Türkiye'ye gelen ve Türkçe'yi de çok iyi konuşan Shahrzad adının okunuşu ve çabuk sinirlenebilen yapısıyla dından söz ettirdi. 


 

Konuşanlar Semra kimdir?

Kendisini dış dünyaya karşı kısıtlamaya kararlı arkadaşı ile programa katılan Semra kendisinin aksine zıt bir karaktere sahip. Sevgilisinin yakın arkadaşı ile birlikte olduğunu anlatınca Hasan Can Kaya tarafından ağzı açık bıraktı.


konuşanlar semra (semiramis)


 

Konuşanlar Tuğçe kimdir?

Şeyhmus'un yerine sahneye çıkan Tuğçe eşiyle boşandı. Beşiktaş grubundan tanıştğı kadınlarla sürekli mesajlaştığı eşi ile ayrılan Tuğçe annelik yapıyor. Kardeşi ile birlikte Konuşanlar'a geldi.

konuşanlar tuğçe


 

Konuşanlar Tuğçe Almila kimdir?

Adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Tuğçe Almila Şenay uluslar arası proje koordinatörü. Öğretmenlerin ve öğrencilerin yetenekleri ve yeterlilikleri üzeirne çalışmalar yapıyor.


tuğçe almila şenay konuşanlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.