Konuşanlar Aslı kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Aslı kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak ekranlarda yer almayı sürdüren Konuşanlar, 2. sezonun 65. bölümü ile 29 Nisan 2022 Cuma günü yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve ağırladığı konuklarıyla birlikte her hafta milyonlara ulaştığı talk show yine herkesi televizyon, bilgisayar veya cep telefonu başına kilitledi. Herkes yeni haftada kimlerin Pera'da konuk olduğunu merak ederken birçok isim adını tahtaya yazdırarak veya sandalyelerinden söyledikleriyle güne damga vurmayı başardı. As

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak ekranlarda yer almayı sürdüren Konuşanlar, 2. sezonun 65. bölümü ile 29 Nisan 2022 Cuma günü yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve ağırladığı konuklarıyla birlikte her hafta milyonlara ulaştığı talk show yine herkesi televizyon, bilgisayar veya cep telefonu başına kilitledi. Herkes yeni haftada kimlerin Pera'da konuk olduğunu merak ederken birçok isim adını tahtaya yazdırarak veya sandalyelerinden söyledikleriyle güne damga vurmayı başardı. Aslı da onlardan biri olarak dikkat çekti. Peki, Konuşanlar Aslı kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Aslı kimdir?

Bu hafta ablasıyla birlikte Pera'da yerini alan Aslı, turizm sektöründe çalışıyor. Ukraynalı bir turistin sinirli davranışları sonrasında yaşananları anlatan genç konuşan, tuvalet kağıdını havaya atıp tekmelediğini söyledi. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.
 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.