Konuşanlar Ayça, Çağla, Esra, Berna ve Özkan kimdir?

Konuşanlar Ayça, Çağla, Esra, Berna ve Özkan kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan ve biletleri karabosaya ddüşen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 63. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan ve her konuşanıyla izleyenleri güldürmeyi başaran programa bu hafta Ayça, Çağla, Esra, Berna ve Özkan damga vurmayı başardı. Kendileri hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Ayça, Çağla, Esra, Berna ve Özkan kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Çağla, Berfin, Melis, Gabriel, Levent ve Özbil kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 15 Nisan 2022 Cuma günü 63. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Ayça, Çağla, Esra, Berna, Emre, Özgür ve Özkan oldu. Peki, Konuşanlar 63. bölüm Konuşanlar Ayça, Çağla, Esra, Berna, Emre, Özgür ve Özkan kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


konuşanlar ayça


Konuşanlar Ayça kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Ayça daha önce de programa katıldı ve 2. sezonun 59: bölümünde izleyicilerin karşısına çıktı. Bugün de izleyicilerin göreceği konuşanlardan biri olan Ayça diş hakiminin yanında çalışıyor. Saçlarının beyazlaması nedeniye Hasan Can Kaya ile arasında geçen konuşma herkesi güldürdü. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Emre


Konuşanlar Emre kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 63. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'a katılan Emre aslen Samsunlu. 24 yaşında. Yerel yönetimler okudu ancak alanında iş bulamadığı için özel sektörde iş denemeleri oldu. Burada da başarı yakalayamadı ve şu an çalışmamaktadır. Instagram hesabı bilinmemektedir.

 

Özgür Yarlığan
 

Konuşanlar Özgür Yarlığan kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 63. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'a katılan Özgür Yarlığan Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu. İnşaat mühendisliği yapıyor. Sevgilisi var. Yayında sokak hayvanları için bağışta bulunarak örnek bir davranış sergiledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Çağla

 

Konuşanlar Çağla kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Çağla, Özkan tarafından dünyanın 8. harikası olarak tanımlandı. Kendisi Kadir Has Üniversitesi'nde yeni medya bölümü öğrencisi. Erkek arkadaşı ile yaşadığı olay sonrasında kendisinin aldatılmak için kullanıldığını öğrenince ilişkisini bitirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Esra

 

Konuşanlar Esra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Esra, iki arkadaşı ile programa geldi. Hasan Can Kaya ise bu durumu kullanarak müzlpliğini yine göstermeyi başardı. Kuaför olan güzel konuşanın sevgilisi yok. Sesi de başarılı komedyenin dikkatini çekti. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Berna


 

Konuşanlar Berna kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Berna 26 yaşında. Almanya'dan programa geldi. Dondurmacılık yapıyor ve bu konu Hasan Can Kaya tarafından espirilerle karşılandı. Salondakiler de sürekli güldü. Bu zamana kadar erkek arkadaşı olmaması nedeniyle de yine ilgi odağı oldu. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Özkan


 

Konuşanlar Özkan kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Özkan aslen Malatyalı. Bir süre haber alamadığı kız arkadaşının önce hapse düştüğünü ardından da çocuk sahibi olduğunu öğrendi. Programa da bilet bulamayan bir hanımefendi ile birlikte geldi. Yanında oturan Çağla'yı dünyanın 8. harikası olarak nitelendirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.