Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in popüler gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü bugün yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan programa konuk olarak katılan seyirciler kadar tahtaya adı yazılanlar ve sahneye çıkanlar izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Bu hafta sandalyeden cevap vermesine rağmen dikkat çekmeyi başaran güzel konuşan Aygün Soltanova hakkında ilk andan itibaren araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde y

EXXEN'in popüler gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü bugün yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan programa konuk olarak katılan seyirciler kadar tahtaya adı yazılanlar ve sahneye çıkanlar izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Bu hafta sandalyeden cevap vermesine rağmen dikkat çekmeyi başaran güzel konuşan Aygün Soltanova hakkında ilk andan itibaren araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri olan Aygün Soltanova aslen Azerbaycanlı. Üsküdar Üniversitesi'nden mezun oldu ve şu an ikici üniversitede okuyor. Sevgilisi yok. Hasan Can Kaya'nın "Ölümüne sana yürüyenler vardır" sözlerine yanıt olarak "DM bile gelmiyor" dedi. Kendisinin Instagram hesabı @aygun_soltanovaa'dır.


Aygün Soltanova

Aygün Soltanova

Aygün Soltanova

Aygün Soltanova

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.