Konuşanlar Ayşegül kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Ayşegül kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Her hafta yaşanan kahkaha tufanı bugün de devam etti ve birçok isim sahnenin yanı sıra sandalyelerinden anılarını anlatan veya soruları cevaplayan isimler bir saatlik süreye damga vurdu. Onlardan biri Ayşegül oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Ayşegül kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Siz değerli okuyucularımız da yoruml

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Her hafta yaşanan kahkaha tufanı bugün de devam etti ve birçok isim sahnenin yanı sıra sandalyelerinden anılarını anlatan veya soruları cevaplayan isimler bir saatlik süreye damga vurdu. Onlardan biri Ayşegül oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Ayşegül kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Siz değerli okuyucularımız da yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar Ayşegül kimdir?

Bu haftanın yayınlanan fragmanında yer alan ilk ismi olan Ayşegül sarı saçları ile dikkat çekmeyi başardı. Serdar Bey ile evli olan Ayşegül Hanım'ın Duru adında da bir kızı var. Evlilik kurumuna karşı antipatisi oluştuğunu ve bunun eşiyle ilgisi olmadığını söyledi. Diğer yandan yaptırdığı ADS dövmesinin de Adana Demirspor'u ettiğini bilmediğini anlatarak herkesi güldürdü. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.


Konuşanlar Ayşegül

Konuşanlar Ayşegül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.